Lapset olivat olleet mummin luona yökylässä. Saimme nukkua suhteellisen rauhassa päälle yhdeksään. Kotimatkallaan aamupäivällä Kimpula löysi valtavan kokoisen vaahteranlehden.

Menimme katsomaan jalkapalloa marikan perheen kera. Saatiin samalla jutella, lapset touhottivat ympärillä ja kävimme myös kahvilla läheisessä kahvilassa. Vaihtelua ja virkistävää.

Illalla oli talkoot ja päätin olla ahkera ja aikaansaava - viestin siis siskolleni ja kyselin onko heillä mitään erikoista illalle vai voisinko mennä heille turisemaan illaksi. Juu, ei oikein talkoon innostaneet. Muu perhe sinne meni ja lapset varsinkin ovat talkoista aina kovin innoissaan. Kun muut valmistautuivat ulostautumaan talkoisiin minä suuntasin nenänpään kohti siskoni asuntoa.

Rappukäytävässä, ensimmäistä kertaa sain lukea, mikä siskoni sulhon H:n sukunimi on. Ruotsalainen nimi tai ainakin siltä kuulostava, en enää muista edes mikä se on. Mutta eihän sukunimillä edes mitään väliä ole, oli vain mielenkiintoista saada siitä ensihavainto. Kyseinen sulho oli töissä. Minä saavuin siskoni luo joskus viiden aikoihin, sulho, joka oli mennyt yhdeksäksi töihin, kotiutui joskus kahdeksan aikaan, ehkä myöhemminkin. Juttelimme, katselimme hauskoja ja hyviä pätkiä Youtubesta ja siinä se suurinpiirtein olikin. Kun vihdoin lähdin kotiin, siskoni ja hänen "valtavan petonsa" puoliväliin saattelemana, oli jo puoliyö. 7 tuntia vierähti tuosta vain, ja sekin tuntui ihan liian lyhyeltä. Vannoimme ottavamme uusiksi joskus lähiaikoina.

Kotona kaikki olivat jo nukkumassa, tietenkin. Olivat notkuneet talkoissa kymmeneen asti. Vaikka olisin saanut nukkua pidempäänkin, niin jostain syystä en saanut unta enää kahdeksan jälkeen joten päätin nousta. Nyt kuitenkin alkaa jo taas haukotuttaa.

Että sellasta, vähän poikkeuksellinen lauantai.