Ne viisi omituista tapaa jotka haastettiin kertomaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

1. Kylmät nakit ja lenkkimakkara. Voisin syödä eritoten isoja viitosia kylmänä vaikka kuinka monta.

2. Pidän kyllä mustikoitten mausta, mutta en tykkää purra kokonaista mustikkaa, joten jos esim. mustikkakeitossa on kokonaisia mustikoita, yritän niellä pureskelematta.

3. Rallattelen toisinaan yksinäni jotain ihan arkipäiväistä lausetta uudestaan ja uudestaan, kunnes totean olevani ihan kaheli ja käsken itseni lopettaa. Usein kuitenkin jatkan hetken päästä sitä rallattelua, joko samalla tai eri hokemalla.

4. Mulla on pakkomielle raapia ruvet pois, jopa sillä uhalla että haava aukeaa tai se tekisi kipeää.

5. Teen silloin tällöin tarkkojakin ihan kirjallisia suunnitelmia sen varalle että voittaisin lotossa jättipotin. Vielä oudommaksi tavan tekee se, että lottoan todella harvoin, mikä pienentää todennäköisyyttä voittaa vielä entisestään.

Pojalle en löytänyt näitä outoja tapoja kuin 4, ja nekin sai hakemalla hakea...

1. Keskittyessään katselemaan tai tekemään jotain, yllätän hänet usein suu auki ja kieli hieman ulkona.

2. Syö ruuasta joskus ensin sen vähemmän hyvän osan ja jättää parhaan viimeiseksi.

3. Ei pidä kermavaahdosta tai muista vastaavista vaahdoista. Pienen määrän vielä saattaa syödä täytekakun päällä, mutta esimerkikis letuille tai pannukakulle ei halua kermavaahtoa jos sitä on tarjolla.

4. Pelkää kierreliukumäkiä.

Kuten sanoin, aika hakemalla haettuja nuo pojan omituisuudet... Enpä taida haastaa nyt ketään, kun suurinpiirtein kaikki ovat jo omituisuutensa listanneet mikäli ovat halunneet.