Vähän ennen kuutta olin niin väsynyt, että menin nukkumaan. Nukuin melkein yhdeksään asti, heräsin katsomaan Lostin. No, en toki nukkunut sitä koko aikaa sikeästi. HraTee kävi kyselemässä mitä lapsille iltapalaksi ja lapset kävivät sanomassa hyvää yötä ja halimassa. Mutta kuitenkin.

***

Tänään töissä...

...oli kuolettavan hiljaista. Puhelin ei soinut, ja töitä oli muutenkin tosi vähän. Oli oikeastaan aika tylsää, kun ei oikein ollut juttukavereitakaan, kun naapurihuoneessa ei ollut ketään (se jota tuuraan, on lomalla ja naapuri sairaslomalla), ja työpisteestä ei saa olla liikaa poissa, mahdollisten puheluiden takia. Ne kolme viikkoa marraskuussa olivat siitä mukavemmat, että silloin oli naapurikin paikalla, ja saattoi välillä jutella.

...kuulin joidenkin mainitsevan Uusipaavalniemen. Pari viikkoa takaperin en olisi reagoinut nimen kuullessani mitenkään, korkeintaan miettinyt että onpa pitkä ja mielenkiintoinen nimi.

***

Perhe oli hakemassa minua töistä. Oli hauskaa kuunnella kun meidän PrinsessaKeijukainen selittää että hän haluaa uudestaankin hiihtämään, se oli kivaa kun hän kaatui koko ajan. Ihanaa tuollainen lapsen innostus ja lannistumattomuus.