Nyt on taas tosi hiljaista. Kahdentoista jälkeen tuli yhtäkkiä sellainen ryöppy töitä, että olin reilun tunnin  ihan mukavasti työllistetty. Nyt on taas hiljaista. Ja kaiken lisäksi pitää jäädä "ylitöihin" noin vartiksi, sillä yhden lopullisen tiedon saa vasta heti neljän jälkeen, ja se tieto pitää vielä soittaa eteenpäin yhdelle herralle. Eli pitää vielä tunti kuluttaa täällä työpaikalla. No, voin käydä pitämässä pienen tauon silloin kun työaika oikeasti loppuisi (15.45) ja syödä viimeisen voileipäni, haen takin tähän valmiiksi, suljen tietokoneenkin jo valmiiksi, ja heti kun puhelut on hoidettu, voin poistua.

Sijaisena on välillä tuskallista vastata puhelimeen. Kysellään mitä moninaisempia asioita, ja siinä sitten yrittää vastata taitonsa mukaan, ja kun jotain on ehtinyt sanomaan, niin hetken päästä tulee mieleen, että olikohan oikein sanoa se, teinkö nyt jonkin pahan virheen tms... ÄÄH!

***

Muu perhe oli taas hiihtämässä, kun soittelin HraTeelle aikataulunmuutoksista. Lupasivat poiketa kaupan kautta ennenkuin tulevat hakemaan. Pitäisi miettiä mahdollisesti kauppalistaa, ettei tarvitsisi välttämättä huomenna taas käydä....