Aamulla herätessä päätä särki. "Ei nyt, ei tänään!" Sain sen onneksi menemään sopivasti ohi läkkeen avulla. Mies meni vielä räpeltämään auton kimppuun: ei ajokunnossa, vaatii uuden osan, jonka saatavuudesta ei varmuutta... Piti siis lähteä liikkeelle julkisilla.

Tänään tuli vietettyä 3 ja puoli tuntia kaupungilla, erinäisillä asioilla. Asioilla, joista seurausta on lisää asioiden hoitamista ja selvittelyä. Mies jäi vielä kiertelemään kauppoja ja käy lopuksi autohuollossa kyselemässä osaa autoon ennekuin nappaa typykän matkalla päiväkodista kotiin. Halusi käyttää tilaisuuden hyväksi, kun kerrankin arkipäivänä pääsi kiertelemään. Minä siis tulin edeltä kotiin. Kotiuduttuani päänsärkykin palasi, ja kova uupumus ja väsymys. Otin lääkkeen, ja ajattelin että menen lepäämään. Otin puhelimen viereen, sillä minua saatetaan tavoitella vielä tänään.

Ja katin kontit, olin muka liian pirteä päiväunille, asiat vain pyörivät mielessä... Joten nousin ja yritän nyt jaksaa olla jalkeilla, vaikka jotenkin hassusti väsy taas palasi... Soitella tarvitsisi, erinäisiin paikkoihin, mutta siihen olen liian väsynyt. Ei nyt, ajatukset eivät kulje nyt tarpeeksi selvästi.

***

Mikäli asiat kulkevat nyt joutuisasti niin tuulettumaan jonnekin ulkomaille voisi päästä pitkän viikonlopun verran joko huhti-toukokuun vaihteessa tai helatorstaista eteenpäin!