Aika menee välillä ihan liian nopeasti, jopa pitkäperjantai, joka perinteisesti on pitkä ja harmaa. APUA!

Pitkänä perjantaina aamu hurahti turhankin nopeasti, lapset pihalla kastelemassa itseään ja mies penkoi yhtä laatikkoa, josta löytyi muunmuassa lapsuuskuviani ja niitä siinä ihmeteltiin jonkin aikaa. Olin saanut 4-vuotislahjaksi uuden punaisen polkupyörän. Löytyi myös kuvapari: erittäin itseensä tyytyväinen omat hiuksensa närhinyt pikkutyttö ja sama pikkutyttö pihalla letti kädessä, lyhyissä hiuksissa. Sitten pitkänperjantain saunaan, RAXiin syömään ja elokuviin katsomaan Ice Age 2. Elokuviin oli päättänyt lähteä pari muutakin ihmistä pitkän perjantain kunniaksi. Ei ole koskaan aiemmin sattunut samanlaista ruuhkaa elokuvateatteriin meidän kanssa yhtä aikaa. Ice Age 2 oli ehdottomasti katsomisen arvoinen. Hassu orava (Scrat kai sen nimi taitaa olla) oli edelleen yhtä hassu kuin ykkösessä, tai ehkä hassumpi. Mammutti joka kuvittelee olevansa opossumi ei voi olla muuta kuin hauska. Ja kyyneliinkin sai liikuttua loppupuolella. Suosittelen! Elokuvan DVD versio päätyy aikoinaan ehdottomasti täydentämään meidän DVD kokoelmaamme.

***

Eilen kynittiin yksi kana, siis minut. Nyt on pehko kunnossa pitkästä aikaa. Kimble oli aamupäivän muutamissa pätkissä yksin kotona, kun oli pitkän perjantain illalla nostattanut pienen kuumeen. Kaupassa piti käydä että pärjää pyhien yli. Loppupäivä vierähtikin aika reippaasti mummilassa.

***

Tänään, jaa, pitäisi hinnoitella taas tavaraa ja mennä täydentämään kirppisloosia. Pari tuntia aikaa, ennenkuin kirpputori sulkee. Siljan terminaalissa tarttis käydä muuttamassa/siirtämässä yhtä jo varattua risteilyä. Myöskin, jollei pikkusiskoa kutsuta töihin, meillä on tiedossa naistenilta kahdestaan siskon luona, seurana jokin hyvä elokuva ja peli. JEI!

***

Huomenna tiedossa: lisää kirppistavaran hinnoittelua ja loosin täydentämistä, tiistaihin valmistautumista ja muuta mitä sitten sattuukin päivä tuomaan tullessaan.

***

Loppukevennyksenä jotain typykän suusta meistä vanhemmistaan: "Ne halailee ihan niinku ne ois naimisissa tai jotain."