Lisäystä klo 12:00

Ihan vedoton ja väsynyt. Sitä olen tänään, sitä olin jonkin verran eilenkin, vaikken mitenkään sairas olekaan. Typykkä oli eilen ja on tänäänkin kotona. Hänellä on pienoinen flunssan poikanen.

Odottelen tärkeää postia, kahteenkin tarkoitukseen. Mm. valtakirjoja, jotka mun pitäis allekirjoittaa, ja joilla on jo kiire että ehtivät ajoissa takaisin. Ja kun se posti ei tule ovelle, vaan pitkän talon toiseen päähän ja kun en tiedä tarkempaa aikaa milloin postinkantaja käy, niin vielä ei kannata lähteä sinne laatikolle kuikuilemaan. Ja mikäli odottamani postit tulee, pitää vielä tänään lähteä postiin niin ajoissa, että ne lähtee vielä tänään ja ovat perillä jo huomenna toisella puolella maata. Jollei ne tule, täytyy soittaa ja pyytää vaikka sähköpostilla että saan sitten itse tulostaa ja allekirjoittaa.

Pitää ruveta käymään tavaraa läpi, hinnoittelemaan. Huomenna viedään jonkin verran tavaraa täältä pyörimästä kirpputorille. Ja täydennetään loosia sitä mukaa kun tavaraa löytyy ja kertyy vietäväksi. Jospa tämä tästä rupeisi sujumaan ja lutviutumaan.

Jokin epämääräinen ahdistus nyt puristaa. En oikein osaa paikallistaa syytä. Ehkä se vain on niin monen asian summa (mm. harmaa loskainen sää, asuntoa hallitseva kaaos, viimetippaan minusta johtumattomista syistä venyvät asiat).

***

Olen viimepäivinä opetellut ja muistiani virkistänyt muutamien pelien suhteen. Opettelin pelaamaan Backgammonia ja olen muistellut miten Mancalaa ja Othelloa taas pelattiinkaan. Kaiken tämän tietysti netissä, mieluiten tietokonevastustajaa vastaan, ettei tarvitse hävitä toiselle ihmiselle.

***

Lisäys klo 12:00

Päivän postit haettu: ei valtakirjoja, ei kaipaamiani liitteitä. Soitin niistä valtakirjoista, saan ne sitten sähköpostilla noin tunnin päästä. Siitä kun ne tulostaa ja allekirjoittaa ja käy hakemassa todistajien allekirjoitukset, niin kyllä niitten luulisi vielä tänään postiin ehtivän. Toivottavasti.