Ei ollut kiva herätä, päätä särkien. Nyt alkaa hieman jo helpottaa...

Kun heräsin, paistoi aurinko nätisti, nyt näyttää pilvistyneen. Sais pilvet väistyä, viimeistään illaksi, kun on tytön päiväkotiryhmän kevätjuhla - päiväkodin pihalla.

***

Eilen illalla kirjoitin pitkään ja hartaasti. Olin itseasiassa erittäin tyytyväinen kirjoittamaani, osa teksteistä oli muhinut päässäni ihan aamusta asti. Lopulta kun painoin Tallenna ja julkaise, niin kaikki katos - Sivua ei voi näyttää. Tais johtua ihan vaan taas siitä, että meidän toi ADSL pääte kadottaa aina välillä Elisa laajakaistan, ja se täytyy buutata. Alkaa kyllästyttämään tai ehkä paremminkin raivostuttamaan.

***

Tänään kaitsen viimeistä kertaa lapsilaumaa ennen kesää. On ollut aika ihanaa kuin viimeiset kaksi kertaa on ollut vain kourallinen lapsia, edelliskerralla 5, viikko sitten 4.

***

Tää on nyt tällaista pätkää tää mun asiani nyt, ja kohta on pakko lopettaakin ja haalia loput tavarat kasaan ja lähteä. Tänään on onneksi puolisen tuntia myöhäisempi lähtö kuin alkuviikosta. Miksei muuten poika ole vielä hereillä, sen täytyy lähteä tunnin päästä...

***

Virkkaus ei ole oikein edennyt aikataulun mukaan. Joten eilen ostin valkoista kimaltelevaista paksumpaa lankaa ja aloitin tytölle siitä "juhlalakkia" virkkaamaan, se kun on nopeampi noin paljon paksummasta langasta. Tarkoitus olis, että se on jo illaksi valmis, virkkaan sitä tänään matkoilla.

***

Nyt täytyy harjata tytön hiukset ja sitten jo tehdä lähtöä...