Eilen ostimme kärryn, siis pyörän perässä vedettävän, koska tyttö ei vielä osaa polkea tarpeeksi hyvin, ja vaikka pian oppisikin, ei jaksaisi pitkiä matkoja. Haluttaisi kuitenkin liikkua pyörillä koko perhe, mutta tyttö on jo liian painava istuimeen. Tänään piti lähteä heittämään kokeeksi pieni lenkki, mutta kun istutimme tytön kärryyn, totesimme että se on ihan liian matala. Miksi ihmeessä emme pistäneet eilen kaupassa tyttöä sinne istumaan? Hän istui ihan kyyryssä, kypärä kiinni "katossa", polvet "suussa". Kyllä nyt pieni matka olisi sillä mennyt, mutta sen oli tarkoitus palvella vielä reilun vuoden, ensi kesänäkin, niin aiomme palauttaa sen. Koska ollaan palauttamassa se, niin ei haluttu myöskään käyttää sitä, jotta se huolittaisiin takaisin. Pitää katsoa olisiko tuplahintaiset mallit korkeampia...

Silloin Tukholman reissulta lapset saivat potkulaudat kumpikin. Tänään tyttö pääsi harjoittelemaan sillä ensimmäistä kertaa. Tykkäsi, ja alkoi hieman jo sujumaankin. Ei tapahtunut mitään ikäviä kaatumisia eikä muuta (ja suojat oli siltä varalta, jos olisi).

Kun tyttö tuli sisälle potkulautailemasta hän rupesi valittamaan mahaa ja päätä. Annoimme lääkkeen. Hän pyysi myös mittaamaan kuumeen. Oikeassa tyttö oli, mittari näytti melkein 38:aa. Meni lepäämään ja nukahti iltanokosille. Herättyään mitattiin kuume uudestaan, nyt se oli jo yli 38,5! Mies saa siis huomenna "vapaapäivän".

Siis periaatteessa ihan hyvä päivä, mutta ei kuitenkaan täysin.

***

Taylor Hicksistä tuli American Idoli. Se meni ihan niinkuin pitikin! Mulla ei mitään erityistä suosikkia pitkin kisaa ollut, mutta noista kahdesta finalistista kuitenkin ehdottomasti Taylor.

***

Bones on osoittautunut hyväksi sarjaksi. Mielenkiintoinen mutta samalla osattu mukavasti ujuttaa luontevaa huumoria joukkoon. Käsittääkseni perustuu joihinkin kirjoihin - tarttisko ottaa lukulistalle? Jos joskus taas ehtis/viittis/jaksais lukea...