2 yötä ja yksi päivä. Pian pitää laittaa hihat viuhuumaan: kuivaaja rummuttaa, pian lastaan sen uudella satsilla ja laitan uuden koneellisen pesuun. Vaatteita pitää silittää, alkaa jo osittain pakkaamaankin, kirjoitella listaa tavaroista ja tekemisistä mitä pitää muistaa. Tyttö jo äsken etsiskeli käsimatkatavaraa. Pojan laitoin miettimään omiaan. Itse aion huvittaa itseäni virkkaamalla, virkkaamalla ja virkkaamalla. Jos sais ennen perillesaapumista tuon tekeillä olevan lakin valmiiksi. Valkoinen lakki on kukkasenkiinnittämistä vaille valmis, mutta tuo vihreä ei ole vielä loppusuoralla.

Huomenna vajaa työpäivä, oli pakko, kun se rokotus täytyy käydä hakemassa eikä terveysasemalla ollut antaa aikaisia tai myöhäisiä aikoja. Yhdeltä menen piikille. No, ihan hyvä matkavalmisteluaikataulun kannalta, ehtii enemmän kotona. Toivottavasti rokotuksen ympäristö ei vaan tule turhan araksi. Niin, ja mahtaako sattua kovinkin se rokotus. Puudutuspiikit nyt ainakin on jotain aivan kamalaa, sen muistan.

Tänään ostettiin pojalle uudet uimahousut. HraT saa vielä ihmetellä sitä muistikorttiasiaa. Muuten ei sitten ennen matkaa tarvitsekaan kaupoilla käydä, toivottavasti.

Nyt ei ajatukset pysy kasassa., kun on liikaa taustamelua (2 "miestä" ja televisio). Taidan mennä pyykkien kimppuun...