Leiriltä soitettiin, että pojalla on hieman kuumetta (mikä muuten on se virallinen kuumeraja?), oliko nyt 37,8. Sanoivat että poika haluaisi kyllä olla vielä ainakin huomiseen, haluaisi päästä purjehtimaan, mutta halusivat tarkistaa meidän mielipiteen. Sovittiin että katsotaan tilanne uudestaan huomisen purjehduksen jälkeen, ellei pojan vointi mitenkään huonone. Jos olo kohenee, voi olla ehkä loppuunkin asti, mutta ehkä poika siis kotiutuukin jo huomenna.

***

Tytöllä ilmenee nokkosihottuma (ilmeisesti). Punasia alueita, joissa valkoisia näppylöitä, katoavat yhtä ihmeellisesti ja nopeasti kuin tulevatkin.

***

Pidettiin "elokuvailta". Mies haki pizzan ja kävi ostamassa "Pikku Kanasen". Syötiin kolmestaan pizzaa ja katsottiin elokuvaa.

Elokuvan jälkeen käytiin harjoittelemassa päiväkotimatka pyörillä ja perävaunulla. Minä vedin päiväkodille (sillä minähän vien tytön yleensä päiväkotiin), testattiin meneekö kärry päiväkodin portista sisälle (sillä kärry pitää jättää päiväkodin pihalle sitten päiväksi, jos pyörällä vie - vaijerilukolla kiinni johonkin pylvääseen) ja sitten kiinnitettiin kärry miehen perään paluumatkaksi (sillä mies yleensä hakee tytön). Kivasti meni, ja tyttö tykkäsi. Tosin oli hieman jännittävää menoa, piti koko matkan kaksin käsin putkikaarista kiinni.

Huomenna mennään iltapäivällä pyörillä ja peräkärryllä mummin luo (puolen kilsan päähän).

***

Siivottua ei olla oikein tänään vielä saatu. Jonkin verran kirppistavaraa on hinnoiteltu. Huomenna sitten - PAKKO!

***

Olen käynyt pitkään sisäistä taistelua: Omakotitalo vai kesämökki?

Mökki saattaisi löytyä nopeammin, sen sijainti kun ei ole niin tarkka. Ja pienempi sijoitus, joten tarvitaan pienempi laina. Sinne saisi myös vietyä paljon sellaista tavaraa, josta ei raaski luopua tai pääse eroon, mutta jolle ei oikeasti ole täälläkään tilaa (astioita, liinavaatteita, leluja, pelejä, huonekaluja jne...).

Omakotitalo taas olisi oma kotitalo. Ja toisaalta, miksi senkään pitäisi ihan välttämättä löytyä samalta koulualueelta. Niin, vai pitäisikö? Olisi oma rauha, ei tarvitsisi välittää naapureista vaikka vähän ääntä lähtisikin väärään aikaan päivästä, pyykkiä uskaltaisi (ja ehkä kannattaisikin - jos olisi yösähkö) pestä vaikka keskellä yötä ja rumpu saisi kuivata myös yötä myöten. Olisi oma piha ympäri vuoden, kuukauden, viikon ja vuorokauden, ei vain viikonloppuisin ja lomilla. Tosin meidän hintaluokassa ei niitä niin vaan löydy, ja jos löytyy, kuinka paljon se vaatisi välitöntä remonttia.

Nojoo, haaveita vielä vain molemmat, mutta mutta...