Ei ole mitenkään erityisen sairaan oloinen minusta, vaikka yskä onkin edelleen. Ei ollut edes lämpöä. No, ehkä kuitenkin parempi näin.

Poika ei mielellään käy oudoissa vessoissa, varsinkaan ulkovessoissa. Jätän lopun teidän oman mielikuvituksenne varaan... Ehkei enää päästetä poikaa minnekään leireille, jollei perusasioita voi hoitaa myös poikkeavissa olosuhteissa.

Poika tuli äsken räpättämään minulle, että oliko hänellä partiopaita mukana, kun ei löytänyt sitä. No varmasti oli, kun se listassa mainittiin mukaan tarvittaviksi varusteiksi. Kun löysin sen rinkasta, niin poika rupesi inttämään, että miksei sitten tärkeimpiä tavaroita ole pakattu päällimmäisiksi! Siis mistä pirusta minä tiedän kuinka tärkeä partiopaita on tuollaisella leirillä? Kuulemma tarvittiin joka aamu. Ja minä kun en ole koskaan ollut partiossa saatikka partioleirillä tai kuullut miten partioleirillä toimitaan ja aamuisin pukeudutaan, niin en voi tietää että se nyt päällimmäiseksi olisi pitänyt pakata. Ja jos se niin tärkeä oli, niin mikseivät sitten soittaneet ja kysyneet, että onko sellainen pakattu mukaan vai ei??

***

Jotain kivaakin. Poika tuli kotiin "sotamaalauksessa" intiaanipäähine päässä. Meidän "laiskotteleva vuohemme".