Aamulla kirjoittelin jotain, mutta enpä muistanutkaan ja ehtinytkään lopettaa sitä, muita asioita tuli väliin ja sitten pitikin jo lähteä. Sain tänään kyydin kumpaankin suuntaan, ei tarvinnut linja-autoihin tähtäillä.

Kotimatkalla ihmettelin mitä mies yhtäkkiä jarrutta kesken moottoritietä. Edessä samalla kaistalla moottoritietä ylittämässä oli sorsaemo poikasineen. Mies onnistui ohittamaan ne turvallisesti toisen kaistan kautta, kuten seuraavakin auto. Näytti siltä, että ehtisivät turvallisesti keskikaistaleelle. Mutta, mutta... Vastaantuleva liikenne oli paljon vilkkaampaa, kahta autoa rinnakkainkin kumpaakin kaistaa. Jäin pelkäämään sorsaperheen puolesta. Toivottavasti pääsivät ehjinä ylittämään koko moottoritien.

***

Postimerkkejä ostettu 100 kpl (varastoon varmuuden vuoksi), samoin pojalle sadepuku (oi miksi tuon kokoiselle pojalle ei löydy kuin tummansinisiä?). Pojan retkeilyruokailuvälineet on viety kaiverrettavaksi, kuten puukkokin (pysyvä nimikointi). Vieläkään en tiedä minkälaiset olisivat intiaanihenkiset vaatteet... Yksistä housuista, jotka saattaisivat olla pojan vaatteista ne eniten ihtiaanihenkiset (väritykseltään ja väljyydeltään), on kadoksissa toinen lahje. Kai sitten sellainen ruskea "tallottu" T-paita voisi olla sitten niille housuille seuralainen. Ei nyt viitsisi lähteä kaupastakaan mitään uutta metsästämään sen takia.

Varastosukellusta täytyisi harrastaa viimeistään huomenna. Löytölistalla ovat makuupussi, makuualusta, makuualustan kappaleita (istuinalustaksi), apupyörät ja mahdollisesti ilmapistooli (jonka minun muistini mukaan pitäisi olla meikäläisillä, jotka kuitenkin väittivät, että on meillä ja mulla ei ole mitään hajuakaan missä se sitten voisi olla, ei ole käytetty täällä asuessa ainakaan - on yhteisomisteinen, jolla enimmäkseen on ammuttu meikäläisten pihalla, mistä luovuttiin paukkeesta panikoituvan koiran takia). Muitakin aarteita saattaa löytyä.

***

Huomenna on torstai! Mun pitää heti aamusta katsastaa olisiko uudet aiheet ilmestyneet (toivotaan että modet on aikaisia lintuja), kaapata kamera mukaan töihin ja antaa ajatusten virrata bussimatkalla...

Huomenna en saa kyytiä töihinpäin, vaikka mies on vielä huomisenkin tytön takia kotona. Pojalla on ennen yhdeksää hammaslääkäri, kaksi kertaa jo siirretty, ensin sairastumisen, sitten viestikarnevaalin takia. Pojalta viedään yksi hammas, oudosti vinksallaan sinnittelevä maitoposkihammas, jonka alta jo ilmeisesti puskee rautahammas tilalle. Ennen puolta päivää menee mies lääkäriin tytön kanssa, vaikkei tyttö välttämättä lääkäriä tarvitsekaan. Terveydenhoitaja kun ei saa kirjoittaa kuin 3 päivää hoitovapaata, joten huomisen takia täytyy hakea siis lääkäriltä todistus, vaikka todennäköisesti huomenna tyttö on jo täysin kuumeeton... Hankalaa ja järjetöntä.

***

Nyt menen hakemaan kupposen kahvia, upotan hampaani croisanttiin ja silmäni blogisuosikeihin.