Poikasen vointi kohentunut, haluaa jatkaa leirillä, joten ei ainakaan vielä tänään kotiutunut.

***

Siivous ei oikein edennyt sekään tänään, ja ei saatu vielä vietyä tavaraa kirpputorille. Huomen illalla sitten viedään ne, mitä on jo hinnoiteltu. Mies sai kuitenkin siivottua etupihan, nyt suunnitellaan jos hankkiutuisi eroon etupihan nurmesta, kun se ei oikein menesty. Mies saa siitä ehkä kesälomaprojektin. Kaivaa ylös nurmi ja multa, sitten jokin kangas tai huopa pohjalle, hiekkaa tai soraa ja sitten sellaisia puisia levyjä/laattoja joiden päälle saa sitten vaikka meidän pienemmän pihakaluston.

***

Päästiin tänään eroon kasasta mattoja ja muutamista astioista, kun meikäläiset kelpuuttivat ne. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

***

Huomenna töihin pyörällä. Riittää että lähtee 20 minuuttia myöhemmin kuin aikataulu olisi linja-autolla kulkiessa. Ja silloinkin siinä on jo joustoa eikä pitäisi tulla kiire. Tosin tytön on paras syödä näin pyöräilyaamuina aamupala kotona, mutta ei se nyt niin paljon aikaa vie, jos tyttö itse vain on yhteistyöhaluinen. Samassa ajassa hän sen aamupalan syö kuin minäkin. Ja uskon, että lähtö on kivuttomampi, kun tyttö tietää ettei tarvitse kävellä ja pääsee kärryn kyytiin.

Tiistaina - meinasin jo kirjoittaa, että tiistaina sama uusiksi, mutta ei. Sillä tiistaina on pakko miehen mennä autolla ja minun siis kävellen viedä tyttö, sillä meidän pitää olla jo neljän aikoihin siellä pojan leiripaikassa. Tiedossa on ruokailu, ohjelmaa ja sitten sudenpentujen kotiutus.

Huominen siis jää ensi viikolla ainoaksi työmatkapyöräilyksi. Tuolla reilun viiden kilometrin matkalla pyöräilyssä voittaa ajallisesti. Mutta reilun 20 kilometrin matka ei enää kannatakaan ajallisesti polkien. Minun vauhdillani matka kestäisi noin 2 tuntia (kai), linja-autolla matkaan varaan tunnin ja kolme varttia maksimissaan, mukaan lukien tytön päiväkotiin vieminen kävellen.