Tulin töihin jo vähän yli kahdeksaksi, tuntia aiemmin siis kuin tavallisesti, jottei tule sitten niin paljon takaisintehtävää.

Aamulla ei olisi taas jaksanut milään nousta. Illalla on pakko päästä ajoissa nukkumaan, sillä todennäköisyys että kovin hyvin saa unta on aika pieni niin saa sitten edes jonkinverran unta kunhan lopulta nukahtaa. Huomenna aaaaikainen herätys. Puoli kuudelta pitää jo lähteä kotoa, joten herätä täytyy varmaan jo neljän aikoihin.

Eilen illalla sain tehtyä melko täydelliset listat tehtävistä ja matkatavaroista. Sain myös katsottua aika ison osan vaatteista jo valmiiksi. Tänään siis pakkaaminen ei liene kovin aikaavievää ja työlästä, toivottavasti. Silittää pitää tänään vielä vaatteita, onneksi ei mitään kovin suurta määrää, mutta kuitenkin.

Saas nähdä pääseekö siellä nettiin lain. Niissä mökeissä ei ainakaan nettisivujen mukaan ole verkkoa. No, ehkä siis kuulette minusta matkankin aikana, ehkä ette. Katsotaan ehdinkö illalla tai huomenna aamuyöstä käydä vielä heittämässä tänne muutaman rivin. Ehkä, ehkä en.

Kaksi yötä jouluun on!