..ilman syytä mutta kun on virtaa.

Eilen oltiin tosiaankin viihteellä ilta. HraTee ja Prinsessamme haki mut töistä, käytiin syömässä ja mentiin Samppalinnan maauimalaan, missä Prinsessalla alkoi uimakoulu (peruutuspaikalla 2 päivää jäljessä muita) ja kävimme itsekin pulahtamassa veteen. Uimakoulun jälkeen sitten suoraan mummilaan, jonne Prinsessa jäi yökylään.

Mentiin ensin elokuviin katsomaan Da Vinci -koodi. Poikkesi mielestäni ihan liikaa kirjasta. Aikamoinen pettymys ainakin kirjan jälkeen. En tiedä mitä olisin pitänyt jos en olisi ensin lukenut kirjaa. Sekava se ainakin oli. No, tulipahan nähtyä.

No, meillä oli siinä vielä aikaa kun keikka, jota olimme myöhemmin menossa katsomaan "ei alkaisi ainakaan ennen yhtätoista" (kivan tarkka määritelmä). Kunnon ravintolassa saattaisi syöminen kestää ehkä liian kauan (aikaa siihen kello yhteentoista vajaa puolitoista tuntia), niin päädyimme Heseen. Mutta, ne sulkee jo klo 10, eli pitäisi siis syödä kiireellä. Ja kun olin niin toivonut että olisi voinut istua rauhassa kun aikaa oli. No, päädyttiin sitten kuitenkin Heseen ja kiirehdittiin sieltä ulos. Oltiin siis Hesestä ulkona noin 22.10. Pakko kai sitä oli sitten mennä jo valmiiksi istumaan ja odottelemaan ravintolaan/baariin, mikä lie.

Oltiin siis menossa Galaxyyn katsomaan Jean S:ää. Saatiin istuskella, hörppiä juotavia (mulla siideri ja HraTeellä kokis - oltiin autolla) ja torkkua melkein kaksi tuntia ennenkuin päästiin oikeaan asiaan. En ole oikein baari-immeisiä, käyn baarissa yleensä ainoastaan musiikkiannin takia. Ja meininki oli katossa kyllä sen koko puolitoistatuntisen (noin suurinpiirtein). Kyllä Jean S. osaa viihdyttää, sopivasti huumorilla höystäen. Yleisö lauloi mukana ihan täysillä. Ja siinä on myös bändi joka on selvästi meidän molempien mieleen. Jani Wickholm on enemmän mun henkilökohtainen juttuni (tai mun ja mun sisko[je]ni yhteinen), vaikka muu perhe onkin sallituilla keikoilla joskus roikkunut mukana. Eipä ole sekään näillä nurkilla viimeaikoina liikkunut. Katsotaan jos marraskuussa lähtis Vikingille risteilemään jotta näkis Janiakin taas välillä.

***

Itse asiassa olen katsellut, että loppuvuodesta olisi niinkuin muutama konsertti tms jonne menis ihan mielellään. Joulukuussa on Rajattoman ja Club for Fiven joulukonsertit ja jossain vaiheessa syksyllä tulee Caribialle Rhythm Of The Dance. Ei välttämättä ihan Riverdancen veroinen, mutta jos olis kuitenkin näkemisen arvoinen.

***

Muutenkin mulla on juuri nyt erittäin suuri musiikin nälkä ja muutenkin hyvän viihteen ja viihdykkeen. Äkkiä tänne makeaa mahan täydeltä!