Tarttis olla jo nukkumassa. Yllättävää kyllä ei juurikaan vielä väsytä. Kuinkakohan vaikeaa aamulla herääminen mahtaa olla.

***

Kimpula kotiutui perjantaina. Ihan hyvin oli ilmeisesti mennyt leirillä. Tosin se ihana rauha on nyt taas mennyttä, tutut kinastelut ja kähinät taas kehissä.

***

Tänään olimmekin ensimmäistä kertaa (jos nyt mun muistini ei täysin petä) lasten kanssa katsomassa oikea teatteriesitys: Kesäteatterissa katsomassa Lumikkia ja seitsemää kääpiötä. Ihan hyvä oli, hauskakin, mutta... Krisse ei oikein iske. Se oli liian Krisse ilkeän äitipuolen roolissa. Ja mä en oikeasti ole oikein sisäistänyt sitä Krissen huumoria muutenkaan. Nojoo, tajuan ett se "rooli" on olla itsekeskeinen tyhmä blondi, mutta se lyö ehkä hieman yli minun makuuni.

Lapset olivat ihan ihmisiksi teatterissa ja jaksoi näytelmä pitää lastenkin mielenkiinnon yllä koko ajan, ei tullut sellaisia levottomia hetkiä lainkaan. Prinsessa totesi väliajalla että on erilainen kuin elokuva (tarkoittaa Disneyn piirrettyä Lumikkia). Sanoin, että tämä näytelmä on enemmän alkuperäisen sadun mukainen.

***

Täytyy varmaan mennä nukkumaan. Huomenna on kuitenkin taas työpäivä. Niin ja huomenna alkaa HraTeen viimeinen kesälomaviikko. Kuukauden päästä alkaakin jo koulut taas ja Prinsessa aloittaa esikoulun. Kimpula siirtyy kolmannelle, ei enää ippe-kerhoa, englannin opinnot käynnistyy. Oikeasti, mihin aika katoaa?