"Yök, poikabasilisteja!" höpötteli Prinsessainen aamulla päiväkotiin kävellessä. Hih!

Mulla pukkaa flunssaa! Tyypillistä. Nyt kun töitä on niin ettei tarvitse puoli päivää keksimällä keksiä hommia (niinkuin osan kesää oli), niin nyt sitten kroppani uhkailee sairaudella. Varsinkin kun keskiviikkona alkaa taas lapsilauman viihdyttäminen. Äch!

Lauantaina muu perhe osallistui Myllyn pyöräilyyn (Prinsessa peräkärryssä) ja mä sain rauhassa kierrellä Myllyä kolmisen tuntia. Arvatkaa löysinkö mitään? No enpä juuri. Oikeastaan ei oikein intoa riittänyt shoppailuun.

Ensi viikonloppu on taas viihteellä koko perheen kanssa. Joku päivä mennään katsomaan Sirkusta koko perhe yhdessä (kun ensin kiellettiin pojalta koululaisnäytös - hmm - no, alunperin olinkin ajatellut, että me voitais mennä koko perhe, niin turhaan poika menisi sen kahteen kertaan katsomaan). Ja perjantai-illalla mennään tihrustamaan Lordia ja kumppaneita piippuhyllylle. Pääseepähän Kimpula näkemään edes kerran Lordin livenä, kun on siitä niin kauan jo puhunut ja kinunnut (olis halunnut lähteä Helsinkiin elämä lapselle konserttiin). Niin juu, ja jossain välissä on pakko käydä katsomassa Autot!

Kathy Reichsin ensimmäinen etenee. Ja vaikuttaa lupaavalta, vaikken kovin pitkällä vielä olekaan.

Kapinen karhea kurkkuni, ÄH!