Hups! Yli kolmen viikon hiljaisuus... Kuinkas näin pääsi käymään. Nojoo, tiedän montakin syytä, mutta ei ne mitään ihmeellisiä ole.

Näihin kolmeen viikkoon on kuitenkin mahtunut vähän sitä ja tätä. Puhelu opettajalta koulusta, pojan kurin kiristäminen ynnä muuta enemmän tai vähemmän ikävää liittyen tai liittymättä meidän nulikkaan.

Vanhentumisiakin on koettu kaksin kappalein niitä kuitenkaan ihmeemmin juhlimatta.

Tyttö osallistui eskarin uimakouluun, jonka toteutuminen varmistui vasta viimetipassa ennen uimakoulun alkua.

Töitä on jäjellä 2 viikkoa (ja kaksi päivää). Ja sitten ???? Jaa-a. Sen kun tietäis. Keppi on sohaisemassa jäätä parhaillaan tulevaisuudensuunnitelmien suhteen, mutta tällä kertaa puolittain toivon epäonnistumista, että saisin jäädä kotiin valvomaan pojan iltapäiviä. Hän kun ei ole oikein osoittautunut luottamuksemme arvoiseksi ja on aiheuttanut mulle jatkuvasti enenevässä määrin harmaita hiuksia.

Oikeasti ei ole tapahtunut juurikaan mitään kovin mainitsemisen arvoista, tai sellaista jonka haluaisin mainita täällä.

Blogejakaan ei ole tullut lueskeltua. Tänään vasta pitkän tauon jälkeen lukaisin paria blogia, mutta en jaksanut paneutua lukemaan ihan kaikkea uutta mitä suosikkilistalleni oli päivittynyt.

Kaksi kirjaa olen kuitenkin saanut päätökseen tässä välissä ja janoan jatkoa. Saatan saada sen jo huomenna. Tänään leikin Ainon kanssa ja rakentelin sinne omia hakuja ja hyllyjä sun muuta.