Tänään sain käsiini kolmannen Kathy Reichsin - ja neljännen ja viidennenkin, kaikki loput suomennetut siis. Aloitin jo kotimatkalla sitä kolmatta. Ja illalla sängyssä viimeistään jatkuu... Jos Reichsien lukutahti kiihtyy samaan malliin kuin tähän mennessä (ensimmäistä luin noin kuukauden, toista vain noin 10 päivää) niin saan nuo kolme kirjaa koluttua läpi hyvässä lykyssä ennenkuin työt loppuu. Sitten onkin omassa hyllyssä odottamassa kuudes Reichs englanniksi (yllättävä löytö eilen ihan sattumalta - tullut yhden englanninkielisen kirjakerhon jäsenpaketin mukana jossain vaiheessa kun en vielä tiennyt kuka Kathy Reichs on).

Kun nuo Reichsit on koluttu, niin sitten joko Tess Gerritsenin tai Patricia Cornwellin uusimpien kimppuun, kai, tai sitten vois tutustua tarkemmin Dan Browniin. Nooh, saas nähdä.

Tänään päätin kävellä töistä kirjastolle. Sää suosi ja jokirannassa kun ei tule liiemmin käveltyä nykyään. Tosin en tällä kertaa huomannut syventyä nautiskelemaan jokirannan näkymistä, kävelin niin muissa mietteissä ja ajatuksissa että tuntuu kuin olisi osan matkaa kävellyt silmät sidottuina.