Apua! Kovin monta ajatusta en ole vielä joululle antanut. Ja tänä vuonna taitaa lasten pussijoulukalenterit jäädä laittamatta esille kun en ole edes täytettä niihin keksinyt/miettinyt/etsinyt. No, on niille jo ostettu suklaakalenterit. Yksi tärkeimmistä tavoitteistani täksi jouluksi onkin kaaoksen eliminoiminen huushollista ennen joulua. Jotta mahtuisi ja pääsisi edes jotenkin joulutunnelmaan. Hirveästi en aio välttämättä edes koristeluun panostaa. Joulukuusi, jotain kynttilöitä ja jouluvaloja ja ehkä joulupöytäliinoja, siinä suurinpiirtein se. En ole joulukortteihinkaan jaksanut tai ehtinyt perehtyä.

***

Sen lisäksi että nyt on tasan kuukausi jouluun, niin on myös tasan vuosi siitä kuin aloitin Perhepotretin bloggeriin. Perhepotretti on siis yksivuotias. Juuri ja juuri pysyy omilla jaloillaan, kulku on ehkä vielä hieman horjuvaa. Ei ole ihan sellaiseksi kehittynyt kuin silloin ajattelin, lasten piti olla suuremmassa osassa sisällön tuottamisessa. Ehkä Kimpula vielä tänne kirjoittaakin, ei ole poissuljettu asia ollenkaan. Eikä Prinsessankaan osallistumista nyt ole täysin poissuljettu sitäkään.

***

En vienyt Prinsessaa vielä tänäänkään päiväkotiin. Saatiin nukkua hieman pidempään, kun Kimpulakin meni vasta yhdeksäksi kouluun. Mun päivääni on varjostanut päänsärky, joka ei ole vieläkään täysin väistynyt.

Hieman olen tänään saanut aikaiseksi kämpän hyväksi, mutta se into mitä oli vielä viikko sitten on aika lailla kadoksissa. Pari viikkoa armonaikaa saada huusholli inhimilliseen kuntoon, mikäli sikäli meidän vuodesohvaa satutaan tarvitsemaan pitkänmatkalaisten yöpymiseen siskon yo-juhlan yhteydessä. Kääks! Pieniä paineita, ihan pikkasia vaan.

HraTeellä on ainakin tuleva viikonloppu vielä töitä, mutta ensi viikon alusta ilmeisesti työaika siirtyy takaisin liukuvaan, eli käytännössä päivät pitenevät, vaikkei palkkaa yhtään sen enemmän juoksekaan. Ensi viikon viikonlopusta en sitten tiedäkään vielä.

Reilu viikko aikaa löytää Prinsessalle sopiva paita/kokonainen juhla-asu. Nillä kun on itsenäisyyspäivänjuhla päiväkodissa. Mulla on kaksi viikkoa aikaa oman juhla-asuni kokoamiseen. Mietin että kannattaako ostaa uutta vai käyttää vanhaa. Mielellään toki haluaisin jotain uutta... Niin, ja se kampaaja. Ja HraTeekin tarttis kai kyniä ennen sitä. Ja... ja... ja...

Väsyttää, tekis mieli mennä päiväunille.