Tiedossa on repaleinen alkuviikko. Tulin juuri kotiin viemästä Prinsessaa ja vajaan tunnin päästä tarvitsee taas lähteä liikkeelle, kun pojalla on oikoja. Huomenna pitää hakea Prinsessa jo ennen päiväunia kotiin, kun iltapäivällä DIPPaillaan, ja Emlat täytyy laittaa hyvissä ajoin. Keskiviikkona onkin sitten se 6v neuvola, jonka takia myöskin täytyy hakea typykkä ajoissa.

Yh mikä keli. Kiitos Goretexin, jalat kyllä pysyy kuivina mutta melkoisen liukkaat ne on, vaikka ihan talvikengät ovatkin. Joutuu joka askeleella jännittämään niin, että ennenpitkää on kyllä paikat kipeinä.

Reilun kuukauden päästä mun vanhempi pikkusiskoni pääsee (no pääsee varmasti) ylioppilaaksi. Neiti, joka jossain vaiheessa ei edes tahtonut juhlia, eikä edes lakkia, vaikka pääsisikin ylioppilaaksi aikoo nyt kuitenkin juhlia oikein kunnolla ja vauvansakin aikoo ottaa mukaan YO-kuvaan. Ensi vuonna aikoo hakea lääkikseen. Jos pääsee sinne, jää siis lähihoitajan opinnot kesken. Ois se aika hienoa olla lääkäri suvussa, tietäis kelle soittaa kun tulee jotain vaivoja. *wink*

Jyrinää. Alkaahan siihen jo pikkuhiljaa tottua, mutta vielä viimevuonna sitä aina ensin ihmetteli että mitä hittoa! Meinaan lumet kun lähtee liikkeelle katolta, kuuluu sellanen ihme jyrinä, vois melkein luulla että joku yrittää hajoittaa taloa.

Lauantaina mulla oli tilapäinen siivousvimma. Sellainen lyhyt tilapäinen vimma ei valitettavasti vielä aiheuta tässä läävässä ihmeitä, mutta kuitenkin jotain ihan näkyvää muutosta. Vimmaksi sen tunnistin siitä että taukoja oli vaikea pitää. Vaikka olin päättänyt tehdä jotain aina välissä, joka aiheuttaisi tauon siivoamiseen, oli se melkein mahdotonta. Oli vain pakottava tarve jatkaa. Eilenkin oli jonkinasteista vimmaisuutta havaittavissa pitkin päivää, mutta ei samassa määrin kuin lauantaina. Katsotaan nyt kuinka tällä repaleisella alkuviikolla vimma jaksaa viedä mukanaan, vai meneekö se jo täysin ohi. Jos se menee ohi, pitää pakottaa itsensä siivoamaan vimman puutteesta huolimatta.

***

Puoli tuntia ennenkuin täytyy taas vääntäytyä tuonne loskaan. *puistatus*