Herrey Duvan

Kyseinen kappale on nykyään ehdottomasti suosikkikappaleitani tuolta veljestriolta. Sen laulaa veljeksistä nuorin, Louis. Melodia on kerrassaan ihana, sanat (linkin sanoista puuttuu kertosäkeestä ensimmäiseltä riviltä lopusta "jag glömmer") niin ihanan koskettavat. Täältä voi ladata ja kuunnella kyseisen kappaleen.

Tuota kappaletta voisin tietyssä mielentilassa kuunnella uudestaan ja uudestaan ja antaa vain kyynelten valua. Tämä on myös yksi niitä kappaleita, jotka palauttavat minut kirjahyllyn taakse.

Herrey poikabändinä iski muhun ja lujaa heti siitä hetkestä kun näin Ruotsin euroviisukarsinnat 1984. Pääsivät euroviisuihin ja menivät vielä ja voittivat. Silloin oli vielä se sääntö, että ehdokaskappaletta ei saanut ennen finaalia soittaa missään julkisesti. Muistan kuinka ensimmäisenä arkipäivänä euroviisujen jälkeen sinä vuonna koulusta kotiin tullessani mankassani soi Herreyn Diggi-Loo Diggi.Ley kasetti, jonka äiti oli käynyt minulle ostamassa heti kun se kauppoihin ilmestyi. Keräilin kaikkea mahdollista Herreystä, kuvia, julisteita, lehtiartikkeleita. Olin oikeasti Fanclubin jäsenkin. Näin heidät myös livenä Gröna Lundissa. Oli sateinen päivä ja näkyvyys niin takaa oli aika heikko edessä heiluvien sateenvarjojen takia, mutta olin silti ihan täpinöissä.

Nykyäänkin vielä silloin tällöin innostun kuuntelemaan heitä, eikä se viehätys ole mihinkään kadonnut. Kun nyt olen katsellut joitain videopätkiä mitä netistä löytyy, niin hymyilyttää. Asut kun ovat niin kasaria niin kasaria.