Jää-viileän siivoaminen kesken. Olen saanut kuurattua 3 lasihyllyä. Laskin, että vielä on 4 kokosyvää ja yksi puolikas hylly pesemättä. Sitä ennen tyhjennän koko jääkaapin sisällön kylmälaukkuun ja pistän etupihalle sekä sammutan siivouksen ajaksi jääkaapin. Tässä kohtaa sitä jääkaappia en rupea repimään ulos kolostaan ja siivoamaan alta tai takaa, mutta muuten ajattelin sen nyt kuurata parhaani mukaan, kun ei ole paljon tavaraa joka tarvitsisi vaihtoehtoista kylmäsijoitusta.

Osallistuin pitkästä aikaa valokuvatorstaihin täällä. Niitä epäonnistuneita valokuvia kyllä löytyy meiltäkin aikasen paljon, on jopa runsauden pulaa. Taisin kuitenkin valita liian vähän epäonnistuneen kuvan aluksi. Pahemminkin epäonnistuneita varmasti löytyisi, mutta en jaksanut ihan kaikkia montakymmentä kansiota käydä nyt läpi.

Prinsessan hakumatka oli jopa miellyttävä. Tänään Prinsessa ei kiukutellut eikä pistänyt pahemmin hanttiin. Ihan alkumatkasta oli vain pientä erimielisyyttä repun kantamisesta, mutta ei sen kummempaa.

Tarttis kai palata Vähävirtasen seuraan.