Kello on nippa nappa yli kymmenen ja olen jo ehtinyt käymään Kelassa ja varaamassa kampaajan. Olin itse asiassa kyseisessä kauppakeskuksessa jo siinä vaiheessa kun siellä oli vasta auki kaksi ruokakauppaa ja apteekki. Jouduin palloilemaan siellä reilun vartin, ennenkuin pääsin asioilleni. Kelassa ei nyt kestänyt kovin kauaa, vaikken ollutkaan ensimmäinen vaan kolmas. Sitten vain kiertelin ja katselin parissa kaupassa, mutta ei oikein hirveästi intoa riittänyt sen tarkemmin katsella ja suunnitella. Kun kyllästyin, menin poikkeamaan kampaajalla, joka oli onneksi auki jo kun pelkäsin että aukeaa vasta kymmeneltä. Torstai iltapäivällä mulla on sitten uusi pää.

Nyt on sitten 4 tuntia aikaa ennekuin poika kotiutuu koulusta. Siivota tietty pitäis (ei siitä oikein viikonloppuna tullutkaan mitään). HraTeen vaatetilannetta pitäisi selvittää, tarvitseeko hän jotain uutta ensi lauantaiksi, vai pärjääkö vanhoilla. Pyykätä tarttis. Tarttis ja tarttis, katsotaan mitä sitten todellisuudessa taas aikaiseksi mahtaa saada. Kun toi sohva ja Frendit tuntuvat niin paljon houkuttelevammilta.

Ei kyllä sitten yhtään ole joulunodotusolo. Sataa vaan, eikä todellakaan lunta vaan vettä. Masentavaa. Sitten ihan kuin tuota energiaa olisi ylimäärä ja tarvitsisin muka lisää hidastajia ja väsyttäjiä, niin mulle sitten iski nuha! Viitsi siinä nyt sitten tehdä senkään vertaa kun vähän väliä aivastelee ja niistää. Niin, ja Kimpulalle on taas kehittynyt tutun- ja pahaenteisenkuuloinen yskä. Kun ei nyt vain kehittyisi taas miksikään keuhkoputkentulehdukseksi.

Tulipahan taas mieleen, kun valittelin sitä Prinsessan eskarin puurojuhla-aikaa ja sitä että mä vaan pääsen sinne, että eipä ole ollut tuuria tähän mennessä Prinsessan joulujuhlien kanssa muutenkaan. Hänen päiväkotiuransa aikana niitä on ollut kaksi tähän mennessä, kumpaankaan ei olla päästy. Kaksi vuotta sitten juuri sille päivälle oltiin ehditty varata ja maksaa risteily, ennenkuin saatiin tietoon joulujuhlapäivä. Vuosi sitten oli Prinsessalla vesirokko. Tänä vuonna aika vaan on meidän perheelle todella huono, sentään Prinsessa itse ja minä pääsemme paikalle (toivottavasti).

Apua! Vajaa kolme viikkoa jouluaattoon!