Tarkastelkaamme edellisen ahdistuslistani kohtaa numero 2, kaikkein ajankohtaisinta ahdistuksen aiheuttajaa, huomisia ylioppilasjuhlia. Lahja(kortti) on ostettu, ruusu ja kortti puuttuvat edelleen. Hiusleikkuri on latautumassa HraTeen parturointia varten, Prinsessa jää kokonaan parturoimatta ja letittelemättä (syy edempänä). Pyykit on pesty, viimeiset niistä on nyt rummussa. Housut täytyy lyhentää mielellään vielä tänä iltana (kuten myös HraTee parturoida).

Jos nyt koko juhlista tulee meidän osaltamme yhtään mitään. Koko illan päiväkodista tultua Prinsessa valitti mahaansa. Kävi kakalla kaksi kertaa, toisella kertaa maha oli löysällä. Sitten iski päänsärky ja "voimattomuus" (ei mitenkään veltoksi mennyt, mutta valitti ettei jaksa seistä, ei pestä käsiään tai nostaa housujaan). Sitten lensi iltaruoka keittiön lattialle. Nyt prinsessa on lepäämässä/nukkumassa ämpäri sängyn vieressä. Täytyy seurailla, oliko kyseessä vain lyhytaikainen ja yhteen oksennukseen jäävä tauti vai onko oikein kunnon sitkeämpi mahatauti. Jollei oksenna yön aikana eikä huomenna aamupäivällä ja muuten tuntuu hyvinvoivalta ja jaksavaiselta, saatamme uskaltaa lähteä koko perheen voimin huomenna juhlimaan. Jos tuntuu jatkuvan, mutta muut pysymme hyvinvoivina, sitten jää HraTee Prinsessan kanssa huomenna kotiin ja minä ja Kimpula lähdemme kahdestaan siskoni juhliin.

Mitäs sitten tehdään huomisiltaisten konserttilippujen kanssa jos Prinsessa on kipeä, tai pahimmassa tapauksessa me kaikki?

Vielä ei muut oireile. Mulla on hiukan etova olo, mutta se saattaa johtua vain lähikontaktista oksennukseen ja sen hajuun.  Aika vain näyttää. Jos kaikki rupeamme oireilemaan, ei ämpäreitä riitä jokaisen sängyn viereen!