On se hyvä kun Vuodatus on tätä nykyä niin hidas, että aiotusta kirjoituksesta katoaa pahin terä odotellessa, että pääsee kirjoittamaan...

Kello tuli puoli, kello lähestyi jo kolmea, eikä kahdelta koulusta päässyttä poikaa missään. Kirjoitan lapun oveen pojalle, jos satuttaisiin menemään ristiin, yritän soittaa äidille, jonka puhelimeen ei saada yhteyttä ja lähden etsimään. Soitan kuitenkin matkalta vielä L:lle, kysyn, onko poika sinne paukauttanut. No tietenkin, missäs muuallakaan.

Keksin vain kaksi syytä, miksi on sinne mennyt. Kumpikaan ei hyväksyttävä. Kimpula oli mummin luona sunnuntaina ihan yksin. Siitä syystä tasapuolisuuden takia Prinsessa oli mummin luona eilen yksin. (Mummi ei oikein jaksa molempia yhtä aikaa.) Joten ehkä poika on ajatellut taas omalla järjettömällä tavallaan että on epäreilua kun Prinsessa oli sielä eilen, ja meni nyt sinne omine lupineen.

Toinen syy voi olla että hän meni pakoilemaan rangaistuksiaan, ajatteli, että siellä saa katsella telkkaria tms. Ei hyvä, ei hyvä lainkaan! Varsinkin kun tänään ei niihin läksyjen tekoonkaan ole niin paljoa aikaa kuin normi-iltoina.

Olin suunnitellut tämäniltaisen menon jälkeen yhtä kivaa kiertotietä kotiin, mikäli loppuu ajoissa. Nyt tulemmekin sitten suoraan kotiin.