Eilen onnistuin saamaan itseni sänkyyn jo yhdentoista aikoihin. Sunnuntainakaan en kukkunut mitenkään järin myöhään ja viikonloppuaamuisin yleensäkin nukutaan pidempään... Miksi sitten olen niin väsynyt vaikka olen nukkunut pidempiä öitä kuin esimerkiksi pari viikkoa sitten? Nouseminen on aamulla niin hankalaa. Tänäänkin torkuin turhan pitkään (vielä seuraavat 6 minuuttia, ja seuraavat...).

Eilen kirjoitin etten pidä näistä pakkasista. Keksin jo pari syytä lisää olla pitämättä niistä. Hiukset ja vaatteet tulevat pakkasilla sähköisiksi ja kädet kuivuu. Eilen kun niitä vaatteita veivasin sain inhotuksen tunteita ihan turhan usein. Vaikka kävin vähän väliä rasvaamassa käsiäni, niin silti tietyt materiaalit vain tarraavat näppeihini ja mä kerrassaan inhoan sitä. HYH! Ja tänään pitäis jatkaa sitä samaa hommaa...

Jotain iloakin näistä pakkasista on. Kimpula kertoi eilen, että koulun kenttää alettiin jäädyttää. Sinne voisi päästä jo lähipäivinä siis luistelemaan, jos vain pakkaset pysyy (mutta ilma saisi kyllä mielellään lämmetä sellaiset reippaat 5 astetta, ihan näin kovat pakkaset eivät ole välttämättömiä).

Huomenna pitäisi saada itsensä kaupungille asti päivällä. Tai siis ei nyt mikään ihan pakko ole, mutta tahtoo. Huomenna ilmestyy meinaan Yhden lauseen mies. Tahtoo uutta hyvää musiikkia.