Tää on taas niin tätä. Kun mä saan jonkun kipinän, inspiraation, idean sillä on aina muutama seuralainen, jonka johdosta mun pääni on ihan liian täynnä asioita, jotka haluaisin toteuttaa ihan heti nyt tänään tai viimeistään eilen. Sain nimittäin kaappientyhjennysvimman (keittiön ruokakaappien). Päätin, että haluan pian saada pakastimen tyhjäksi, sillä se on nyt jo melko tyhjä, ja se kaipaisi kipeästi sulatusta. Siellä on yksi jäätelökakku (ylijäämää lasten synttärikutsuilta, jota ei toisaalta tekisi mieleni tuhota ihan vain kahdestaan tai neljästään), pari jäätelöpuikkoa, yhtä sun toista vihannesta, pussillinen mansikoita ja kaksi isoa pakettia torttutaikinalevyjä (kun ei jouluna tullutkaan tehtyä ollenkaan torttuja). Joten ei sitä ihan päivässä tyhjennetäkään, eikä välttämättä ihan viikonlopussakaan. Vihannekset nyt menee ruoissa ja lisukkeissa, mansikoista ajattelin tehdä juustokakun päälle mansikkapinnan (ajattelin tehdä juustokakun, kun keksejä ja pipareita riittää ja niitä saa käytettyä pohjaksi). Mutta sitten tarttis paistella jotain torttuja, viinereitä tms. niistä torttutaikinalevyistä. Juustokakun lisäksi olisi hinku tehdä porkkanalettuja ("tuoreista" porkkanoista vai babyporkkanoista pakkasesta?). Tänään heitin yhden seitipaketin ja pari pussia keittojuureksia kalakeittoon.

No, myös kuiva-ainekaapissa on niin paljon sitä sun tätä mistä tekis mieleni päästä eroon (kun kaappiin ei mahdu enää mitään uutta), varsinkin kaikennäköisiä jauhoja. Joten ajattelin että pitää varmaan ruveta vaihteen vuoksi leipomaan itse leipää.

Uh. Ongelma tässä siis on se, että mun pitäis muka jostain kumman syystä saada kaikki asiat tehtyä heti, sen sijaan että laatisin jonkinnäköisen listan tai aikataulun, minkä mukaan etenisin tyhjennysvimmassani. Ja tällaisessa pattitilanteessa sitten pyörin vain ja ihmettelen, että mistä aloittaisin. Enkä mahdollisesti lopulta saa mitään tehtyä.

Tarttis varmaan kutsua joku kylään tuotteitten tuhoamisseuraksi... Mutta ennen sitä taas tarttis saada jonkin verran lisää siivottua. Ja missä välissä ehtii siivota, jos mä intopinkeenä leivon ja kokkaan keittiössä? Höh.

Toisaalta positiivinen ongelma, mutta kun taas siitä että se on ongelma saattaa seurata jotain negatiivista...

ÄH! No, mä taidan mennä nyt tekemään jotain, jostain...