Saimme yhden paketin torttutaikinalevyjä tuhottua jauhelihatäytteisiin hyrriin (sovellettu tästä ohjeesta, oman maun ja kaapista löytyvien ainesten mukaan) ja pellilliseen (kyllä!) joulutorttuja (johon saatiin menemään loput luumumarmeladitkin).

Huomenna teen sen juustokakun ja leivon leipää/sämpylöitä, ainakin. Hiljaa hyvä tulee, pakko yrittää vaan aikatauluttaa ideat ja suunnitelmat, muuten kaikki kaatuu niskaan, eikä sen jälkeen innosta enää mikään. Kenties paistelen huomenna niitä porkkanalettujakin, ehkä iltapalaksi.

Keittiöhääräilyjen lisäksi täytyy pestä urakalla pyykkiä ja yrittää saada järjestystä aikaiseksi Prinsessan huoneeseen, näin niinkuin alkajaisiksi. Olisi korkea aika saada tämä asunto näyttämään pitkästä aikaa  asunnolta, romuvaraston sijaan.

***

Asiasta kukkaruukkuun: Sain tänään kammettua itseni sängystä ylös ehkä puoli tuntia aiemmin kuin eilen (tai siis paremminkin sain eilen... kuin edellispäivänä). Tänä yönä aion mennä aiemmin nukkumaan kuin viimeyönä (kello on "vasta" yksi, eilen sänkyyn päästessä kello oli lähemmäs kolme).

***

Siirsin tänään (oikeemmin eilen) reilut 2 gigaa digikuvia muistikorteilta koneelle. Digikuville varattu asema alkaa olla täysi (kokonaistila kuvia varten varattuna 20 gigaa). Siellä on kaikki meidän tähän mennessä ottamat digikuvat, reilun kolmen vuoden valokuvat. Alkupäästä on ehkä ekalta puolelta vuodelta teetetetty paperikuvat. Nyt pitäisi siitä eteenpäin yrittää urakoida ja katsoa edes toinen puoli vuotta eteenpäin mitkä kuvat haluaa paperille ja tehdä tilaus. Sitten täytyisi siirtää ja polttaa kuvia levyille talteen, ja alkaa tekemään tilaa uusille kuville. Sekään ei ole ihan mikään muutaman minuutin homma. Täytyy oikein asennoitua katsomaan kuvia sillä silmällä, pistää koneelle diashow pyörimään ja merkitä kaikki varteenotettavat paperikuvaehdokkaat. Saisiko senkin vielä jotenkin ympättyä huomiseen tai lähipäivien aikatauluun?