Olisin tänään keksinyt tuhat ja yksi asiaa mihin tarvitsen nettiä. Mutta nettipä onkin toiminut tänään miten on itse halunnut (toivon sen johtuvan vain asennustöistä, tänään ilmeisesti aukesi uusi laajakaista taloyhtiöön). Nyt tuo ADSL-valo on suonut loistettaan jo lupaavan pitkään sammuilematta, jottä viitsin jotain täällä netissäkin touhuilla.

Mutta silloin kun en viitsinyt istua ja tuijottaa ADSL-valoa ja odottaa sen syttyilemistä, oli pakko keksiä jotain tekemistä. Joten nyt on jo monta kassillista lasten pieniksi jääneitä vaatteita odottelemassa jatkotoimenpiteitä (lajittelua myyn-lahjoitan-myyn-lahjoitan...). Enkä ole vielä edes kaikkia vaatteita käynyt läpi. Homma jäi kesken, kun tulin välillä syömään jotain ja odottelemaan poikaa kotiin koulusta. Pian yritän jos intoa riittäisi mennä jatkamaan sitä savottaa.

***

Pakkanen yllätti, pirulainen. Tai no, olihan jo koko viikonlopun pakkasta, mutta nyt kun piti lapset ja itsensä varustaa aamulla liikkeelle, niin ei oikein tiennyt mitä pitäis tehdä. No, kyllä mä sitten lopulta jotain keksin ettei pahemmin palella tarvinnut. Mä en tykkää tällasista pakkaslukemista ollenkaan. Mulle ihannetalvi olis sellaset yhdestä kolmeen pakkasastetta tasaseen, ilman loska- tai paukkupakkaskausia. Sisälläkin kun on niin paljon kylmemmän oloista pakkasilla.

***

Huoh! Väsy iski. Vois vaikka ottaa päivänokoset. Mutkun ei voi, ei ehdi yms. Joten pakko kai mennä jatkamaan sitä vaaterumbaa.