Suostuin tänään pitämään Prinsessan kotona (nykyään hän joka aamu valittaa, ettei tahtois mennä päiväkotiin). En jaksanut sitä samaa tappelua kuin edellisenä kahtena aamuna. Joten sovittiin Prinsessan kanssa, että huomenna sitten suostuu lähtemään ilman kiukuttelua ja sovinnolla päiväkotiin. Siitä eteenpäin aamu oli jopa miellyttävä. Vähän oli kinaa Kimpulan kanssa, mutta pientä verrattuna moneen muuhun aamuun. Ja kun siitä yhdestä väittelytuokiosta päästiin, niin loppuaamu sujuikin vallan mainiosti.

Eilen illalla/yöllä sain sängyssä luettua Meidän Perheen loppuun. Luin sen siis eilen kannesta kanteen, lukuunottamatta ruokaohjeita ja listaa vaatteista ja niiden hinnoista. Niin ja en mä mainoksiin paljon huomiota kiinnittänyt. Tarkoitan siis, että luin kaikki artikkelit, kun yleensä lehteä lukiessa luen vain ne jotka sillä hetkellä kiinnostaa. Monikin artikkeli herätti ajatuksia, ihan henkilökohtaisella tasolla.

Olisi varmaan montakin asiaa kirjoitettavana, mutta en juuri nyt tunnu saavan mistään ajatuksenpäästä sen vertaa kiinni, että saisin jotain järkevää ja johdonmukaista juttua aikaiseksi. Korkeintaan irtolauseita.