Lähes 5 vuorokautta! Niin kauan oli meillä netti poikki. Aluksi oli kuulemma kaikki  Turun saman puljun ylläpitämät kiinteistöliittymät poikki. Eilen vikanumerosta kerrottiin, että maanantai-illalla olisi kuulemma viimeisetkin jo saatu toimimaan. Meidän valo vaan ei välähtänytkään. Joten huoltomiehelle lähti kiireisenä työnä että tarkistaa meidän liittymän. Eilisen aikana ei silti tapahtunut vielä mitään. Tänään aamupäivällä oli kuulemma huoltomies kuitannut työn vastaanotetuksi, ja nyt on netti ollut toiminnassa jo hetken verran.

Kyllä tästä nettiyhteydestä on melkoisen riippuvainen jo. Pankkiasiat hoidellaan netissä, kelan aisointipalvelu on netissä jne. Niin, ja reseptejä on netissä. Jos tekee mieli tehdä jotain tiettyä ruokaa tms, jota ei oo aiemmin tehnyt, niin en mä jaksa enää ruveta tuhatta ja sataa keittokirjaa selailemaan, mä etin netistä.

***

Mitäs tänä pimentoaikana sitten on tapahtunut? Eipä hirveän ihmeellisiä. Sukset oli pojalle "pakko" ostaa, kun menevät huomenna liikunnan tunnilla hiihtämään (eikä pakkasrajaa, kuulemma!?!). Ja päivisin mulle ovat pitäneet seuraa hyvät ystäväni Frendit.

***

Puolitoista viikkoa aikaa keksiä lähes tuntemattomalle (anoppipuoleksiko voisi kutsua?) 50-vuotislahja.  Appiukko ei osannut auttaa, ei sunnuntai-illalla itsekään tiennyt vielä mitä aikoo ostaa. Tarttisko yrittää tehdä jotain itse? Jos vain saisi hyvän idean... Keksin kyllä aivan loistoidean tupaantulijaislahjaksi, mutta eipä ole tupaantulijaisia tiedossa...