Ei oikeastaan mitään uutta. Paitsi että on nii-in kylmä. Tai no, ei sekään enää uutta ole. Tosin nyt se kylmä on hiipinyt sisälle asti. Vaikka täällä on muka 20 astetta, palelen. Päällä urheilusukat, kahdet pitkät housut ja neulepaita. Hytihyti!

***

Ei tullut meistä ihan vielä talonomistajia. Tänään käytiin katsomassa yhtä, ruvettiin vakavasti harkitsemaankin. Halpa taloksi. Olisi ollut mun viimeisimmän lapsuudenkotini naapuritalo, meistä olisi tullut omakotinaapureita meikäläisten kanssa. Siitä kuitenkin ehdittiin tehdä tarjous ja tarjous oli hyväksytty. Jos se talo oltaisi ostettu, olisi meiltä kaikonnut kaikki vapaa-ajanongelmat eikä olisi kahta kertaa pitänyt miettiä mihin satunnaiset ylimääräiset rahansa laittaa. Remonttiprojektia olisi riittänyt vuosi(kymmeni)ksi eteenpäin, vaikka talo olisikin ollut asuttava jo nyt.

***

Peti kutsuu - ja kylmät lakanat. Kun palelee, ensimmäiset sekunnit tai jopa minuutit ovat peiton alla piinaa. Aamulla ei taas millään tarkenisi poistua peiton alta. Ehkei se olisi ihan niin vaikeaa, jos osaisi nukkua yöpuvussa. Minkäs teet, kun on jo iät ja ajat tottunut nukkumaan pelkissä alushousuissa... Vain vieraskoreuttani käytän erikoistapauksissa T-paitaa.