Tänään mulla on ollut kummallisen levoton olo tuntemattomasta syystä. Sellainen outo tunne, ettei oikein tiedä mitä tekisi (vaikka oikeasti tekemistä olisi), muttei kuitenkaan sitten ole tarpeeksi keskittymiskykyä oikein mihinkään ja mikään ajankulu ei myöskään oikein innosta. Koneella olen notkunut tässäkin oikein tietämättä mitä tekisi. Suosikkiblogit on luettu ajantasalle, niitä kyllä vois lueskella jos jotain uutta on. Mutta kuitenkaan ei ole tarpeeksi intoa ja viiteliäisyyttä etsiä ihan uusia blogituttavuuksia. Käsitöihin ei innosta tarttua, eikä mikään pelikään juuri nyt houkuta. Frendit katsoin juuri läpi, joten uutta kierrosta en vielä viitsi heti aloittaa. Elokuvat on niin pitkiä, ettei niitä ole viitsinyt ruveta katsomaan... Ruokaakaan en oikein keksinyt mitään sellaista mihin tänään olisi into tai kiinnostus riittänyt väsäämiseen, joten tänään on sitten roskaruokapäivä, HraTee on ruuannoutoreissulla.

Mulla on jossain jokin kutina, mitä en voi rapsuttaa (siis kuvainnollisesti) ja se tekee mut melkein hulluksi. Toivottavasti tämä olo menee ohi kunnon yöunilla. Mihinkään ei satu, päivä ei ole muuten mitenkään huono mutta tällainen olotila on pidemmän päälle sietämätön.

***

Rupesin yhtäkkiä miettimään päivääni taaksepäin, ja saatoin keksiä selityksen. Olen tainnut tänään litkiä paljon normaalia enemmän kahvia!! Oisko siinä syy tähän outoon levottomuuteen?