Kyllä nyt pientä miestä koetellaan! Ihankuin korvatulehdukset ja yskät ei riittäisi, niin tänään tuli puolisen tuntia etuajassa koulusta kotiin kun mahaan sattuu. Ei ole ainakaan vielä oksennellut, ei vaikuttanut kovin kuumaltakaan (pitää kuitenkin mitata kuume myöhemmin varmuuden vuoksi). Vaikuttaa kuitenkin siltä että pitää pitää huominen ainakin taas kotona.

Pieni Prinsessaiseni ei tässä tautien myllerryksessä ole saanut kuin pientä nuhaa ja vähän valitti jossain vaiheessa kurkkuaan. Ei kuumetta ei mitään. Nyt tietty pitää koputtaa puuta *kopskops*, mutta totuus kuitenkin meidän perheessä on aina ollut, että toi miehenalku on ollut vauvasta asti se "tautisin". Prinsessa on kuuteen ikävuoteensa mennessä sairastanut perus nuhakuumeiden lisäksi pari-kolme silmätulehdusta, ehkä (en oikeasti nyt muista) yhden korvatulehduksen tai sitten ei yhtään, pari mahatautia ja vesirokon. Pojan yhdeksän vuoden tautihistoriaa en rupea muistelemaan sen kummemmin, kuin että korva- ja keuhkoputkentulehdukset ovat olleet hänen riesansa aika tiuhaan, vaikka mielestäni ollaan hänenkin kohdalla päästy varmasti helpommalla sairasteluhistorialla kuin monessa muussa lapsiperheessä.

Poika on nyt lepäilemässä ja katselemassa televisiota omassa huoneessaan, ämpäri varmuuden vuoksi "vieruskaverinaan". Neuvoin kuitenkin kuuntelemaan enemmän omaa oloaan kuin omaa intoaan, ja sammuttamaan television ja käyvän vain nukkumaan jos yhtään siltä tuntuu...