Näin hiihtolomalla on olo kuin jokapäivä olisi viikonloppu. Ihan sekaisin päivistä ja päivät menevät niin ettei huomaakaan. Kotonaoloaika on mennyt suurelta osalta valokuvien parissa, mutta vieläkään ei olla saatu niitä kuvia tilattua. Ei, kun ensin pitää saada poistettua ne kuvat, joista on jo teetetty paperikuvat, jotta saisi tilaa kolmessa kamerassa koneellesiirtoa odottaville kuville. Ja ennen kuin ne kuvat voi poistaa, pitää ne varmuuskopioida. No, ihan perusvarmuuskopiointi on helppoa, ja se onkin jo tehty jopa kahden ensimmäisen digiaikaisen vuoden valokuville. Mutta tahdomme myös erilliset "katseluversiot" parhaimmista kuvista, ja siihen sitä aikaa on tuhraantunutkin jo paljon, luulin jo ensimmäisen levyn saaneeni valmiiksi kunnes huomasimme, että teko-ohjelman tilamittari antaa ihan väärän tiedon siitä, kuinka paljon kyseinen tekele vie levyltä, joten eka levy sattumoisin onkin vain puolillaan tavaraa... Eikun takaisin sen kimppuun katsomaan, suostuuko se tekemään täydempää levyä. Voi räkä!

On toki hiihtoloma, joten "pakko" sitä on muutakin tehdä. Maanantai meni kaupoilla (tai siis puoliksi) ja rahaa paloi taas ihan liikaa (toivottavasti ei kuitenkaan oikeasti liikaa, jottei konkurssi uhkaa). Ja silti unohtui yksi niistä tärkeimmistä sillä reissulla ostaa, musteet tulostimeen.

Tiistaina käytiin pankintädin juttusilla, että kuinka paljon meille voisi myöntää lainaa, jos sopiva talo kohdalle sattuu. No, ei oikein talon vertaa kuitenkaan saataisi, tai sitten ehkä "remontoijan unelmaan" voisi se määrä lainaa riittää... Samana päivänä tuli selvitettyä, että verottajan mielestä minä olen jo omistanut asunnon (isältäni perityn joka heti myytiin), joten sinne meni sen siliän tien minun oikeuteni varainsiirtoverovapauteen! Kivat heille!

Eilen en poistunut kotoa. Se kuva-DVD työllisti. Muu perhe yritti käydä hiihtokoulussa, mutta se oli peruttu tai jotain sen suuntaista.

Tänään ajettiin Yläneelle Luontokapinettiin, siellä oli avoimet ovet tänään. Paljon olisi ollut sielläkin opittavaa, mutten jaksanut ihan kaikkeen paneutua ja lukea läpi. Viihtyisä "kapinetti" oli kuitenkin. (Niin ja Kääkkä, jos olisin aiemmin älynnyt, oltais voitu samalla ajaa teille "sumpille" mikäli teille olis sopinu, mutta kun mulla on toi lähimaantietokin sen verran heikko, etten tajunnut ennenkuin vasta juuri ennen lähtöä, että sehän on täältä katsottuna lähes teidän nurkilla.)

Mikä on se kun aurinko tulee maan ja kuun väliin?

***

Joo, jos ehkä jatkais sitä kuvajuttua (joka oikeesti pikkuhiljaa jo pursuaa korvista). Jos ehkä vielä tällä viikolla saisi sen kuvatilauksenkin tehtyä (jonka kuvien siirtäminen netin yli kestää tunteja...).