En aina jaksaisi kirjoittaa samoista asioista, ihan vain perusarjesta jossa ei tapahdu mitään. Siksi olenkin ollut taas pari päivää hiljaa.

Mietin tuossa, että mistä sitten voisin kirjoittaa. Ja ajattelin, että voisin kirjoittaa suvun sisällä mielipiteitä jakaneista poikani hiuksista. Poikani on saanut lähes täydellisen geenikoktailin mitä tulee hiuksiin, ne on vahvat, paksut ja taipuisatkin. Ja ne oli pitkät. Poikani toisinaan halusi että ne leikataan, mutta kun tuli sellainen tilaisuus, että olisin ne jaksanut ja ehtinyt leikata, hän ei enää siinä vaiheessa halunnutkaan, joten niiden annettiin kasvaa (joskus viime syksynä tai kesänä tai joskus silloin leikkasin niitä jonkin verran). Minun mielestäni ne oli hyvännäköiset. Mummikin (äitini) piti. Vaari (appeni) ilmeisesti piti. T-täti (mieheni sisko) ainakin huomautteli niistä vähän siihen malliin, ettei ollut hänen mieleensä ja mummu (anoppini) ei oikein niistä pitänyt. Poikani jollain tasolla halusi kasvattaa niitä, mutta kun tultiin siihen, että hänen piti pitää poninhäntää uimassa ja sisäliikunnassa, hän ei enää pitänytkään hiuksistaan. Vaikka kuinka yritimme vakuutella hänelle, että se ei tee hänestä missään määrin tyttömäistä, vaikka hänellä poninhäntä olikin, nykyään monilla pojilla ja miehillä on. Kolme kertaa hänellä taisi olla poninhäntä koulussa pakon sanelemana.

Maanantaina ne hiukset sitten lähti. Jäi kai pari senttiä, kun sitä ennen ne oli jonkun matkaa hartioiden yli. Samalla kun hiuksista lähti senttejä, lähti ulkonäöstä vuosia. Kun vielä maanantaina poikani näytti ehkä 12 vuotiaalta, hän näyttää nyt ikäistään pidemmältä yhdeksänvuotiaalta, ehkä nuoremmaltakin. Pitkät hiukset saivat poikani näyttämään "isommalta". Nyt hän näyttää ihan pikkupojalta. Samaa mieltä oli mummi (äitini) eilen. Mielipidekysely: Kummasta päästä te pidätte enemmän? Saa sanoa ihan rehellisen mielipiteensä, olen tottunut kumpaankin kantaan.

435709.jpg

Nyyh! Nämä ovat muisto vain...

435711.jpg