Tänään väsytti ihan liikaa. Reilut kolmesataa matkakuvaa sain käytyä läpi (tiedoksi, että siinä on vasta vajaa puolet) pariin otteeseen, aina lisää karsien. Sitten en enää jaksanut. Otin Tieteen kuvalehden ja menin sänkyyn lukemaan. Sain luettua muutaman aukeaman, jossa viimeisellä aukeamalla teksti alkoi pätkiä jo pahasti (kerkesin kuitenkin oppimaan että kolibreilla on norsun muisti). Minut herätti aina silloin tällöin piipattava kuivausrumpu, joten kävin tyhjentämässä sen ja viskaamassa uudet koneelliset niin pesukoneeseen kuin rumpuunkin, ja sitten päätin ottaa noin tunnin nokoset.

En kerennyt edes nukahtaa kun ovikello soi. Kuka ihme?? Pojan kaveri kävi kyselemässä onko jo kotona. Sanoin että pääsee vasta kahdelta koulusta. Kysyi tuleeko sitten hiihtämään. Vastasin, että ehkä sitten kun läksyt on tehty. Olivat eilen illalla yhdessä hiihtämässä. Kiva kun kiinnostaa ja on seuraa. Eivätkä jää ne kalliit sukset ihan käyttämättäkään.

Nyt ei enää nukuta. Pitää varmaan mennä sammuttamaan herätyskello, ettei se turhaan piippaile tuossa ennen kahta. Tai sitten menen jatkamaan Tieteen kuvalehteä, ja annan unen tulla hetkeksi jos on tullakseen. En osaa päättää.