Lääkärissä käyty. Lääkäri oli mukava ja miellyttävä. Ronkki, paineli, katseli ja otti papan. Sain reseptin sairauden hoitoon. Vakuuttui, että vuotoni on runsasta, kun kerroin, että pahimpina öinä ei yöside riitä, vaan täytyy käydä kesken yön vaihtamassa. Nyt vain odotan seuraavia kuukautisia että saan varattua uuden ajan.

Ennen lääkäriä ehdin varata myös hammaslääkärille tarkastusajan. Heti huomiselle.Ensin röntgeniin ja sitten tarkistukseen. Enää on siis ajan kysymys, koska saan suunikin kuntoon. Olen vakavissani harkinnut vaihtoehtoa laitattaa nukutuksessa kaikki kerralla kuntoon. Huomenna se sitten selviää, mitä kaikkea pitää tehdä ja mihin ratkaisuun päädyn.

Lääkäriltä päästyä näin kaupungilla pitkästä aikaa nunnan. Houkutus napata valokuva oli suuri, mutta en kuitenkaan viitsinyt.

Ennen kotiinlähtöä kävin nappaamassa mukaan kotiin Joey-eväät: Meatball subin. Sitä tuhoan tässä samalla

Bussi, johon menin, oli melkein kymmenen minuuttia myöhässä. Se pakkautui suurinpiirtein täyteen. Ehkä ihan pikkasen harmitti katsella, kun seuraava bussi, joka oli aikataulussaan ja melkein tyhjä, ohitti tämän myöhäisen bussin. Onneksi minun pysäkkiini mennessä auto oli sen verran tyhjentynyt, että autosta poistumisen oli vaivatonta.

Pysäkillä ennen kuin auto tuli, näin ärsyttävän tutunnäköisen miehen, ja voisin vannoa että hänkin ensin katsoi minua vastaavasti miettien, olenko minä joku tuttu. Tai sitten hän katsoi ohitseni. Vieläkin se vaivaa, enkä ole onnistunut yhdistämään kasvoja ja tilannetta, paikkaa tai nimeä...

***

Sää on aivan uskomattoman upea, Mennessäni suunnittelin pientä kävelyä jokirannassa lääkärin jälkeen, mutta en sitten saanutkaan aikaiseksi. Toivottavasti huomenna ilma on yhtä kaunis, josko huomenna toteuttaisin sen.