...pyöräilykauden meinaan. Jotenkin tuntuu siltä että mä homehdun tänne neljän seinän sisälle, joten kävi mielessä, että jos kaivais vihreän kaunokaisen varastosta ja polkasis Prismaan. Huomattiin lauantaina että siellä on Ravensburgerin pääsiäismunapalapelipalloja, ja sellaset olis kiva pääsiäisylläri lapsille. Ei vaan voitu ostaa niitä silloin, kun lapset oli mukana (jäivät katsomaan elokuvaa ja pelaamaan peli ja elokuvaosastolle, mutta kassalla olisivat ne nähneet). Mun piti jo maanantai-aamuna kävellä sinne Prinsessan eskariinviemisen jälkeen, mutta unohdin. Eilen sama juttu. Ei siinä aamukiukkuhelvetissä jaksa sellaisia muistaa.

Tästä aamusta oli jo alusta asti kehittymässä myös samanlainen kuin edellisistä aamuista. Alkoi jo vaatteiden pukemisesta, kun ei kelvanneet sukat ja vaatteet oli taas rumat ja mitä vielä. En kestänyt enää ja sain kunnon hysteerisen itkukohtauksen. Se herätti Prinsessan, ja oli sen jälkeen loppuaamun kuin herran enkeli ja vaatteet oli päällä hujauksessa. Päiväkodissakin oltiin ajoissa kun yleensä ollaan enemmän tai vähemmän myöhässä.

Mutta, jään harkitsemaan hänen esiikaivamistaan...92630.jpg

Ai niin juu, pyöräilystä puheen ollen, niin maanantaina Kimpulalle ostettiin "uusi" käytetty pyörä, nyt sitten on kaikilla paitsi Prinsessalla Crescent. Ja sattui vielä sopivasti löytymään hieno kompromissipyörä. Meinaan poika halusi 2 käsijarrua, mutta mä vaadin, että pyörässä on myös jalkajarru. No, pojan pyörässä on nyt sitten 7 vaihdetta, jalkajarru ja ne 2 käsijarrua. Vähän harvinaisempi juttu siis, kun yleensä jos on kaksi käsijarrua, niin ei enää olekaan jalkajarrua. Nyt saa poika sitten harjoiteltua turvallisesti käsijarrujen käyttöä eikä tule vaaratilanteita sen takia, että jos paniikissa polkaisee poljinta taaksepäin eikä se jarrutakaan niinkuin on tottunut.