Olikohan se eilinen väsymys ja päivällä myöskin ilmennyt silmien kuumottaminen joku oire. Illalla mua alko palelemaan, ja hytisin tuossa sohvalla kun katottiin Idolit, Lost ja tuloslähetys. Mittailin lämpöni, niin yli 38:n se silloin näytti se kuumemittari. Menin nukkumaan tavallisuudesta poiketen pyjamassa, ja silti peiton alla palelin vielä aika pitkään. Olin ennen nukkumaanmenoa ottanut lääkkeen, joka ilmeisesti alkoi jossain kohtaa vaikuttaa, ja havahduin alkuyöstä siihen että mullon kuuma. Riisuuduin siihen normaaliin yöasustukseeni ja yritin jatkaa uniani, mutta unesta kiinni saaminen oli aluksi hankalaa.

Nyt aamulla ei enää ole kuumetta, ei palele, mutta on jotenkin tohelo olo. Mun pitäis olla jo viemässä Prinsessaakin, mutta kun en jaksanut nousta silloin kun piti, aamu venyy. Typykkä sai juuri vasta syötyä aamupalansa. Päästään lähtemään siis vasta aika tavalla myöhässä, mutta tänä aamuna en jaksa stressata siitä. Kunhan saan hänet vietyä, niin voin ottaa päivän rauhallisesti.

Edit päiväkotireissun jälkeen:

Matka vei aika tehokkaasti voimat, mutta ihmekö tuo, kun puolikuntoisena taistelee tuolla liukkaassa painovoimaa vastaan ja loppumatkasta on vielä tuo pirun pitkä ja jyrkkä ylämäkikin. Onneksi on viikonloppu edessä, niin ei ole pariin seuraavaan päivään mikään ihan pakko lähteä minnekään. Toivottavasti toi eileniltainen oli vaan jokin mystinen kuumepiikki joka ei toistu, sillä kuumeisena ei ole ollenkaan kivaa.