Ei tosiaankaan ole ollut mitään järkevää kirjoitettavaa. Ja välillä iskee myös itsesensuuri, kirjoitan jotain, mikä sillä hetkellä tuntuu järkevältä, mutta joko en saa asiaani ilmaistua tarpeeksi selkeästi, jotta se tyydyttäisi itseäni tai sitten se ei ollutkaan niin merkityksellistä tai järkevää enää sen kirjoitettuani, jolloin en sitten sitä julkaisekaan.

Vaalit ärsyttää. Lähinnä se, että kaikki mainoskatkot ovat vilisseet toinen toisistaan ärsyttävämpiä vaalimainoksia ja paljon hyviä ohjelmia on jätetty pois vaaliohjelmien tieltä. Ja kun mua ei sitten millään jaksa vaaliväittelyt innostaa. En aio edes äänestää. Kun en oikeasti tiedä ketä äänestää. Ja turha mielestäni on summanmutikassa vaan valita joku. Ei sekään aja minun etuani. Vai tarttisko äänestää sitä heppua joka kantaa appiukkoni nimeä, vaikkei ole appiukkoni? En tiedä ajaako hänkään sellaisia asioita jotka ovat minun mielestäni tärkeitä. Enkä kannata mitään tiettyä puoluettakaan. Olen niin epäpoliittinen eläin kuin vai voi olla. Se on äänioikeus, ei äänivelvollisuus.

Viimepäivien vapaa-ajanpuuhat voisin kiteyttää tähän. Paljon muuta olisi pitänyt tehdä, mutta oikein mitään en aikaiseksi ole saanut. Valokuvatkin on vielä paketeissaan, lajittelematta. Albumiostoksille ei olla uudestaan ehditty. Enkä pyöräilemään ole vielä ehtinyt/jaksanut. Jos ensi viikolla palaa keväiset ilmat, niin ehkä sitten jo saan itseni liikkeelle.

Eilen kahviteltiin HraTeen 80 vuotiaan E-mamman kunniaksi. Ei mitkään isot juhlat, ihan vain kahvilla käytiin hänen yksiössään. T-täti oli käynyt perheineen aiemmin päivällä, appiukko oli käynyt ilmeisesti perjantaina ja ilmeisesti anoppikin oli poikennut siellä jossain välissä (anoppi siis on vielä hyvissä väleissä oman entisen anoppinsa kanssa, vaikkei ole väleissä entisen miehensä kanssa). Nyt on tasakymmenien ja merkkipaalujen luvattu vuosi. Oli ne yhdet 50-v juhlat silloin, mun vanhempi pikkusisko täytti alkuvuodesta 20, anoppi täyttää tänä vuonna 60, lasten vanhimmasta serkusta tulee täysi-ikäinen, E-mamma täytti 80, T-täti täyttää 40, Kimpula ja nuorin serkkunsa kummatkin 10... Yhtään en osaa sanoa, ketkä näitä merkkipaalujaan aikoo jotenkin juhlistaa, eli kuinka moniin juhliin kutsu käy, mutta silti.

Eipä tässä sen kummempia. Sunnuntainjatkoja itse kullekin.