Tänään tuli postissa yksi postilaatikkoon mahtunut pieni laatikko (kooltaan hieman DVD-elokuvien lahetyslaatikkoa suuremoi) ifiltä ja lappu postilaatikkoon mahtumattomasta isokokoisesta kirjeestä. Pienessä Ifin laatikossa oli 1 (kyllä, yksi) kuva ja 9 centin lasku jossa luki: "HUOMAA: Tilauksesi toimitetaan useana erillisenä lähetyksenä" !?!??!??? Usean erillisen lähetyksen ymmärrän, mutta en sitä, että yksi kuva lähetetään yksinään... Todennäköisimmin se isokokoinen kirje joka ei mahtunut laatikkoon on ne loput kuvat.

***

HraTee soitti juuri, olivat käyneet heti postissa (ennenkuin lähtivät kirjastoon). Siellä oli 7 laatikkoa, kaikki tuplaten niin isoja kuin tuo, jossa oli 1 kuva. Uhhuh! Me tarvitaan nyt albumeita. Mistäs sellasia nyt yhtäkkiä. Meidän lähi-Prismassa ei ole tyydyttävä valikoima valokuva-albumeita. Jos kuitenkin lähdetään niitä albumeita metsästämään vasta huomenissa.

***

Olen tänään pureskellut pähkinöitä. Tosin vain kuvainnollisesti (kirjaimellisesti = HYI!! - en pidä pähkinöistä). Olen siis pureutunut Aivotreenin (ihan siis paperisen kotiinkannettavan lehden, en tuon sivuston) pähkinöihin, tällä hetkellä työn alla japanilainen ristikko. Ne on kivoja ja mukavan haastavia.

***

LISÄYS MYÖHEMMIN: Valokuvalaatikoista puuttuu vielä yksi. Toivomme että se on vain hieman eksynyt postissa, ja kolahtaa postilaatikkoon jo maanantaina.