Ei näkynyt miestä yöllä kotiin. Ei myöskään ole tullut minkäänlaista viestiä. Ja puhelimeen ei saa yhteyttä. Kyllä se mielestäni sanoi, että viimeyönä oli määrä olla takaisin. Ja kun ei mitään kuulu tai näy, niin silloin taas kaikenmaailman kauhuskenaariot pääsee päässä valloilleen. Eilen aamulla päiväkotimatkalla Prinsessa sanoi, että jos se laiva uppoaa, niin hän ei nää isiä enää kosksaan. Pyysin ettei ajattelisi sellaisia. Ja vaikka se uppoaisi, niin ei se oo mikään Titanic, siinä on tarpeeksi pelastusveneitä. Siltikin, kun ei ole parempaa tietoa, niin mielikuvitus laukkaa.

En vie tänään Prinsessaa päiväkotiin. Saa pitää vapaapäivän, kun sellaista jo eilen pyyteli, mutten voinut eilen sellaiseen suostua.

Menen tekemään itselleni aamupalaa ja jatkan huolehtimista sekä soitteluyrityksiä.

***

8.15: Sain äsken vahvistusviestin, että illalla miehelleni lähettämä tekstiviesti on juuri mennyt perille. Toisin sanoen, matkapuhelin, johon juuri viisi minuuttia sitten ei saatu yhteyttä on ilmeisesti nyt päällä, kuuluvuusalueella jne...

8.20: Tuli viesti. Ovat edelleen merellä, arvioitu paluuaika puolenpäivän tienoilla. Jatkaa nukkumista, oli yön ollut töissä.