Pojan koulu on mukana Turussa tällä viikolla käytävässä miljoona koppia -kisassa. Sai pallonkin koulusta lainaksi koko kisan ajaksi. Eilen illalla heittelin pojan kanssa sata koppia (hänen koppejaan, omia en siis laskenut) ja HraTee heitteli vielä 50 lisää.

Poika toi myös kotiin esitteen pesiskoulusta, joka on kesäkuun alussa kahden viikon ajan (1 tai 2 viikkoa). Ainakin ensimmäiselle viikolle ajateltiin poika ilmoittaa. Kahdeksikin viikoksi muuten voisi, mutta sen toisen viikon kesken alkaa sudenpentujen Tammileiri, joten ei pääsisi osallistumaan kahtena viimeisenä päivänä. Mies ehdotti että kysellään, saako pientä hyvitystä hinnasta, jos ilmoittaa pojan sinne kahdeksaksi päiväksi (epäilen, mutta aina kysyä voi). Tuo pesiskoulu on puolitoista tuntia per päivä ja yksi niistä on ihan meidän kulmilla, joten mitään kuljetusongelmiakaan ei tule.

***

Aamut ovat taas olleet ihan terveisiä peestä. Tänään en vienyt prinsessaa, kun oli niin kiukku-kiukku nati-kiti marisuti-mari. Yritin olla kiinnittämättä siihen kiukkuun huomiota, en vastannut hänen älyttömiin provosointeihinsa.

Se, että prinsessa on kotona, vesittää tosin suunnitelmani mennä kunnon päiväunille. Ajattelin, että kun pääsen takaisin kotiin, hautaudun sänkyyni, kun niin väsytti aamulla kun herätä täytyi.

Olen muuten nähnyt siis oikein todella erikoisia, outoja unia viimeaikoina, paljon enemmän kuin ennen. Unet jopa sekoittaa heräämishetken todellisuudentajun, ja maanantaina ja eilenkin muistaakseni, herätessäni olin ihan ulalla ja kuvittelin muutaman sekunnin ajan olevan viikonloppu.

***

Ei enää kuin kolme päivää normaalia arkea. Sitten on mies kotona kaksi viikkoa putkeen.

Enää 15 vuorokautta siihen, että me suuntaamme kohti pääkaupunkia ja juuroviisuja. IIIK!

Ja ensi viikolla on jo vappu! Meillä vappu on jo täyteen buukattu. Ensin käydään nauttimassa Rajaton vappubrunssi ja sitten jossain vaiheessa (kellonaika vielä auki) on kummitytön 12-v pippalot (puolitoista kuukautta oikeasta päivästä jäljessä), missä kokemuksen syvällä rintaäänellä voin luvata menevän sitten loppupäivä, ainakin siinä määrin, ettei sen jälkeen mitään muuta ehdi, kuin korkeintaan kotona iltapalan.

***

Mun täytyy vielä päästä kampaajallekin ennen juuroviisuja. Help! Näin muuten siitäkin jotain painajaista, en nyt muista enää tarkkaan että minkälaista.