Sitä ollaan sitten jo euroviisuviikon maanantaissa. Apua! No siis, ei tässä nyt sellaista paniikkia, kaikki tarpeellinen (paitsi pyykinpesu ja tavaroiden etsiminen & pakkaaminen) on jo tehty ja hankittu. Pääkin on kevyempi kampaajan jäljiltä. Toisaalta olis vielä paljon kaikkea mitä tahtois ehtiä ennen torstaita, mutta tää viikko on ihmeen täysi taas muutenkin. No, tänään mun ei enää tarvi lähteä minnekään, mies vain lähtee pojan kanssa hammasröntgeniin (niitä oikomisjuttuja edelleen/taas). Huomenaamulla on eskarikeskustelu ja iltapäivällä taas miehellä pojanhakua ja vientiä. Keskiviikko onkin sitten mielenkiintoinen. Aamulla Prinsessan kouluuntutustuminen, illalla Prinsessalla yhden kaverin synttärit ja kolmansien luokkien vanhempainilta. Ja jossain siinä välissä pitäis sitten ruveta tavaraa haalimaan kasaan meille ja lapsille. Auts!

Torstaina kun lapset on saatu päiväkotiin ja kouluun, niin meillä onkin sitten aamu aikaa rauhassa valmistautua lähtöön. Puolenpäivän tienoilla sitten ilmeisesti viedään lasten tavarat ja jutut meikäläisille ja lähdetään ajelemaan kohti pääkaupunkia.

Kannettava otetaan todennäköisesti mukaan, mutta en sitten tiedä miten siellä missään nettiin pääsee. Eli saatan kirjoitella sielläkin jotain tilannetiedotteita, tai sitten en.