Eilen ei paljon ehditty, kun nukuttiin niin pitkään. Käytiin siellä Erottajalla vilkasemassa ne edustajamaiden kojut ja mukaan tarttui jokunen esite yms. Sitten pitikin jo palailla hotellille ja valmistautua Lintsille lähtöön. Oltiin paikalla noin tunti ennen Da Lintsi -koodia. Katseltiin hieman, mm. todistettiin, että Kirnu nikotteli ja oli jääänyt jotenkin jumiin. Ei nähty että Kirnun kyydissä olisi kukaan ajellut sen jälkeenkään, ne ehkä testaili sitä tyhjillä vaunuilla. Se ilmainen Panoraama tms. käytiin "ajelemassa". Sieltä tosiaan näkee ihan mukavan kauas.

Esitys alkoi kahdeksalta. Oli ihan hauska, mutta ne penkit olivat takapuolelle pitkän päälle epämukavat. Hieman oli vaikeuksia myös saada laulujen sanoista selvää. Vähän ennen loppuhuipennusta ilmoitettiin, että Krisse haettiin Euroviisuautolla. Ja tottahan se oli, Krisseä ei näkynyt loppunumerossa lainkaan.

Eli eilinen oli sitten siinä, lyhyt päivä näin niinkuin tapahtumallisesti.

Tänään herättiin sitten aiemmin ja hieman ennen puolta päivää päästiin jo liikkeellekin. Ja mikäs tässä, kun ei pakko ole mihinkään kiirehtiä ja kokoajan juosta kieli vyön alla. Kierreltiin vähän keskustan kauppoja ja käytiin myös Kampin Euroviisukylässä vilkaisemassa. Ostettiin pinssit, magneetit, tämän vuoden rahakokoelma jossa on myös Euroviisu-mitali tms., Euroviisu-postimerkit ja virallinen ohjelmakirjanen. Tässä on nyt pikkasen aikaa ennenkuin pitää lähteä taas, niin vois tutustua siihen ohjelmakirjaseen etukäteen. Käymme matkalla jossain sömässä ennen illan Finaalia ja tarkoitus olisi myös olla paikanpäällä ajoissa, joskus kahdeksan jälkeen.

Yöllä on taas tiedossa kiva pieni kävelymatka. Ostin tänään sellaiset geelityynyt kenkiin päkijöiden alle, josko ei sitten ihan niin pahasti päkijät kipeytyisi tänä iltana. Riippuen siitä, kuinka väsynyt ja nälkäinen yöllä on, niin matkallahan voi tietty poiketa syömäänkin jotain pientä. Tuossa melko lähellä kun on Mäkki joka on auki aamuviiteen.