Nojoo, olen mä ollut hereillä jo ehkä puolitoista tuntia.

Eilinen oli aikamoinen. Kotipäässä lähtömme viivästyi noin tunnilla alkuperäisestä, mutta se ei ollut mikään katastrofi, sillä saapumisaika ei ollut mitenkään tarkka, kunhan emme ennen kolmea olisi olleet täällä, sillä kolmelta aukesi hotellin respa vasta.

Kävimme matkalla Hiidenpirtissä syömässä ja sen jälkeenkin näytti vielä aika hyvältä, arvioitu saapumisaika hotellille hieman yli neljä plus pieni pysähdys Lidliin (tää meidän hotellihuone on oikeammin pieni yksiö, löytyy jääkaappi, mikro, keittolevyt,kahvin- ja vdenkeitin ja jopa tiskikone ja koska päätimme olla maksamatta hotellin tarjoamasta aamiaisesta, piti käydä matkalta hakemassa aamiaistarpeita hotelliin mukaan). Kaikki näytti vielä hyvältä kunnes ohitimme kehäykkösen liittymän. Silloin mies tiesi, että navigaattori oli seonnut ja opasti meitä ihan väärään paikkaan, sillä meidän piti koukata Espoon yhden Lidlin kautta. Ja niin me löysimme itsemme Pasilasta kello neljän ruuhkasta, eksyksissä ja madellen. PRKL!

Madeltiin siellä ikuisuudelta tuntuneen ajan miehen mutu muistin perusteella etsien Pasilan Lidliä, sillä tiesimme siellä sellaisen olevan. Kun ei mutulla löytynyt, niin pitipysähtyä jonnekin selvittämään asiaa. Löydettiin tunnin kiekkopaikka ja lopulta puhelimella gprs-yhteys ja nettiin Lidlin sivuille etsimään osoitetta. Löydettiin, syötettiin navigaattoriin ja vihdoin ja viimein päästiin kauppaan. (Miksikö piti päästä Lidliin? Haluttiin aamiaisleipien päälle sellaisia savujuustoviipaleita mitä tiedettin siellä myytävän, niissä on joukossa kinkkua. Lidlissä on myös sellaisia kerta-annos kahvikermapaketteja, joita kaipasin nyt tänne mukaan.)

Lidlin jälkeen sitten hotellille päin. Hieman taaskin eksyttiin, kun jouduttiin kääntyvälle kaistalle vaikka piti mennä suoraan, kun navigaattori ei voinut tarpeeksi ajoissa kertoa missä kohtaa seuraava käännös on. Hotellilla oltiin sitten vasta kuuden pintaan ja miehen piti vielä lähteä viemään autoa parkkiin jonnekin kauemmas. Juu, ei meinattu liikkua täällä paikanpäällä omalla autolla. Ja kun mies vihdoin pääsi takaisin (kävi matkalla ostamassa meille kolmen vuorokauden matkailijaliputkin) oli jo aika lähteä, mutta kun ei vielä voitu, piti vielä miehen vaihtaa vaatteet ja munkin valmistautua loppuun.

Tästä yksiöstä muutama sananen. Ihan jees, mutta mutta, mies kun ei sitten varatessa voinut pyytää/kysyä parisängyllistä, niin on kaksi erillistä sänkyä. No, viimeyö meni ainakin ihan kivasti erillisissä sängyissäkin. Jos siltä jossain vaiheessa tuntuu, niin voi noi varmaan siirtää yhteen noi sängyt.

Menen nyt syömään aamiaista, kun kello on lähemmäs yksi. Jatkan myöhemmin.