Poika lähti jo kouluun. Halin hänet oikein kunnolla ennen kuin lähti. Mieskin lähti viemään Prinsessaa eskariin, hänetkin halata ruttasin oikein kunnolla. Totesi, että hänellä voi tulla meitä ikävä johon oli pakko myöntää, että niin voi mullakin tulla heitä ikävä.

Nyt sitten on se loma lapsista alkanut ja kestää sunnuntai-iltapäivään.

Säryt hellittivät jo eilen illalla, on jotenkin kevyempi olo senkin suhteen. On mukavampi lähteä matkaan kun on särytön ihan ilman lääkitystä.

Viimeinen koneellinen pyykkiä on kuivausrummussa. Ja vielä täytyy pakata ja käydä suihkussa + muuta pientä itsensä hoitoa. Eilen illalla jo liotin ja rasvoin jalkoja, ajelin sääret ja rasvoin nekin ja lakkasin kaikki 20 kynttä - vihreiksi tietenkin. :) Nojoo - jos mies tätä sattuisi käydä lukemassa (en tiedä käykö koskaan, tietää kyllä että tätä kirjoittelen) ja jottei hän saisi aihetta sanoa minun valehdelleen, niin mies auttoi säärien ajelussa, kun en itse niitä niin hirveän tarkkaan näe, mihin on jäänyt mitäkin ja sitten se oli kyllä mies, joka rasvoi mun sääret (ja pohkeet) mun pyynnöstäni.

Nyt etsimään pakkattavia vaatteita meille ja lapsille. Jännitys kuplii jo mahan pohjassa aika tavalla. - Ai niin, hotellissamme kuuluu internetyhteys ihan hintaan, joten kirjoittelen varmasti vielä tänään jotain.